colivaman Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Salutari! In 27 mai am decis, impreuna cu niste prieteni din Cehia sa facem o mica excursie prin muntii din Banat. Traseul ar fi urmatorul: Timisoara, Muntele Mic, Tarcu, Cuntu, Plopu, Semenic, zona Cheile Nerei, zona satelor de cehi din sudul judetului CS. Inca nu am decis in legatura cu Lindenfeld, dar cred ca de la Semenic vom merge si pe acolo. Puteti sa ma ajutati cu informatii in legatura cu drumurile din zona Cheile Nerei, avand in vedere ca-i rezervatie naturala si, deasemenea, cu zona satelor de cehi (Ravensca)? Ceea ce ma intereseaza este gradul de dificultate in zona mentionata ca fiind necunoscuta, si legaturile de drum off road. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Re: Muntii din Caras salut, verifica si topicul cu track-uri GPS, poate gasesti pe acolo ce-ti trebuie, bafta! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58916-Nou!-Sectiune-dedicata-postarii-de-track-uri-GPS&p=886450&viewfull=1#post886450 Editat Mai 4, 2016 de gigipunga still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate