grigsilviu Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 (editat) Salutare, acum ca intru in familia Land Rover va prezit si eu achizitia: Land Rover Discovery II din 1998, Motor 2.5TD de 102KW si cu doar 218000km la bord.Cost masina 3000 euro din Germania. Am cercetat si are diferential central blocabil. Va rog sa ma ajutati cu ce face acest central blocabil ca habarnam. Va multumesc si numai bine. Editat Mai 4, 2016 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Domne, ce sa mai, felicitari pentru achizitie ! Cum s-ar zice, e "altceva" ! :h5 Cat despre diferentialul central blocabil, ia de colea si revezi cum sta treaba : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40250-Cum-se-pune-diferential-central http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39130-Tractiune-4x4-permanenta-versus-4x4-nepermanenta REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Frumoasa achiziție. Felicitări! Masina arata foarte bine dar asa cum te cunosc, sunt sigur ca o vei pregăti pana la cel mai mic detaliu. Nu uita ca trebuie udata :x ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc S-o stapanesti sanatos domnu'! Este posibil ca in diferential sa existe mecanismul de blocare, dar nu ai timoneria. Uite cum arata manetuta cu diff-lock: Pentru masina asta gasesti suport extraordinar, atat aici pe forum cat si la familia LROC.:wink: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Felicitari! Sa te bucuri de ea cat mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Sa o stapanesti sanatos! PS Majestate,le stii si cu manetuta de LR??:ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Sa o stapanesti sanatos! PS Majestate,le stii si cu manetuta de LR??:ha::ha: Deh, conasule, cunosc un pic si d'astea:wink: E mic, mititel, minuscul tare diff-ul central. Am desfacut unul cu satelitii muci. Timoneria blocantului capatase joc mare, de la un moment dat nu a mai decuplat blocantul si hai pa pinioane. Recomand deci, posesorilor de toroape cu manetuta multifunctionala, verificarea/revizuirea timoneriei blocantului. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Tijele satelitilor au obiceiul sa se rupa uneori dar exista upgrade la Ashcroft...cu 45 de lire scapi de problema. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Hai sa-o stapanesti sanatos! Te asteptam la noroi. :) Meserias in manetute nenea Giorgel asta.:ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Frumoasa, sa o stapanesti sanatos :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc de ce bursuc ? ca e ditamai calu de fer :grin: Sa ai noroc la ea ! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Un cal de fer cu piele de halumina... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Mai 8, 2016 Autor Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Multumesc pentru gandurile bune, promit ca la prima vedere cu masina dau o :be Ma tot uit si nu gasesc o conversie la uleiul de cv manuala, pentru ca indicatia data de LR adica ulei MTF94, nu ma coafeaza cu nimic. Va rog sa-mi spune-ti, posesorii de Disco 2 ce ulei folositi la cv manuala? Multumesc frumos. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Sa te bucuri de ea fara evenimente! Frumoasa foc :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Cum sunt masinile astea, la ce trebuie sa te uiti, au probleme cu rugina, au defecte ascunse? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Mai 9, 2016 Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Cum sunt masinile astea, la ce trebuie sa te uiti, au probleme cu rugina, au defecte ascunse? Salutare Caphonne, este o masina ca ori care alta si cu rugina pe sasiu, pe la caroserie cam subtire ca in mare parte este din aluminiu. Iar la o masina cu peste 200.000km trebuie revizuita cap-coada, cum am facut si cu Feroza si dupa 2 ani masina merge impecabil si fara alte reparatii. Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Multumesc pentru gandurile bune, promit ca la prima vedere cu masina dau o :be Ma tot uit si nu gasesc o conversie la uleiul de cv manuala, pentru ca indicatia data de LR adica ulei MTF94, nu ma coafeaza cu nimic. Va rog sa-mi spune-ti, posesorii de Disco 2 ce ulei folositi la cv manuala? Multumesc frumos. Ia vezi tu aici ca mi se pare mie ca asta ar fi. http://www.ravenolromania.ro/produse/ravenol-mtf-2-sae-75w-80/ LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Mai 9, 2016 Autor Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Ia vezi tu aici ca mi se pare mie ca asta ar fi. http://www.ravenolromania.ro/produse/ravenol-mtf-2-sae-75w-80/ Mare om, multumesc frumos intradevar din descriere se potriveste 75W80. Dau o bere. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Re: De la Veverita la Bursuc Mare om, multumesc frumos intradevar din descriere se potriveste 75W80. Dau o bere. Stai linistit. Acum am bagat la cap ca "mi-am luat-o" mai deunazi tot p-aci pe undeva, pe tema asta... am incurcat (amestecat/bulversat) niste coduri :ha: :ha: LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate