padres Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 am o dilema ,am auzit pe cineva vorbind despre cauciucuri de aceeasi dimensiune spre ex.265/75/16 dar prin forma profilului ar diferi dimensiunile cu vreo 10mm ma interezeaza daca profilul bf mt e la fel la dimensiunile exterioare cu simexul de aceeasi marime. :cl -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: simexuri Nu. Simexurile sunt mai mari, mai ales cele resapate. Difera in functie de producator, insa intradevar, sunt mai mari cele tip Simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: simexuri Diametrul rotii de calculeaza la baza profilului ... asa ca un Simex cu "ciocolati mari" va avea un diametru mai mare decat un BFGoodrich MT echivalent in dimensiuni nominale ... ... in general, 33"-urile reesapate au aproape 34" real ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Octombrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2008 cine aduce simex originale la noi ma intereseaza 265/70/16 cam 31'' -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: cine aduce simex originale la noi ma intereseaza 265/70/16 cam 31'' Sunt si eu interesat (aceeasi dimensiune). :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: cine aduce simex originale la noi luati legatura cu unimog http://www.offroadmania.ro/?menu=produs ... mex#anchor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate