Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dupa trei ani aceEasi metoda de teapa

suvi

Postări Recomandate

Va scriu sa luati aminte (suflati in iaurt) acum trei ani ma interesam de un patrol y60, am gasit in austria , pe cand sa o iau omul imi scrie ca e din Finlanda ,ca a lucrat temporar in Austria unde a cumparat-o dar in Finlanda taxele sunt mari bla bla bla pun mai jos un nou raspuns pe mail ptr un y61 din Austria :

Jonas Backstroms <j46backstroms@gmail.com>

To Suveges Iozsi Today at 8:11 PM

Jonas Înapoi curentă <j46backstroms@gmail.com>

Pentru a Süveges Iozsi Astăzi la 20:11

Bună ziua și vă mulțumim pentru interesul acordat!

Unele fapte despre mine. Numele meu este Jonas Înapoi flux. Automobilul este înregistrată în Austria, pe numele meu. Mașina era încă în garaj. Este menținută în stare de top și bine.

*

Vehiculul este încă la prețul de 4500 € de vânzare. Automobilul va fi comercializat așa cum este specificat în descrierea, drepturile de proprietate clare, fara probleme mecanice, nici rugina, totul este în stare de top. Vehiculul are o carte de serviciu complet.

Am lucrat în Austria (ca un medic - într-un schimb de experiență) achiziționate și în acest timp masina. Sunt din Suedia - Arvidsjaur și am întors acasă în Suedia.

Aici, în Suedia, taxele de înmatriculare sunt foarte mari. Prin urmare, nu pot vinde mașina mea aici. Acesta este motivul pentru care prețul mai mic al mașinii. Un prieten ma sfătuit să-mi mașina în Austria, de vânzare. În Austria, înregistrarea vehiculului este mult mai ușor, deoarece masina din Austria este înregistrat (cumpărătorul nu plătește taxe).

Este dificil să plec pentru mine. În cazul în care doriți să cumpere mașina mea, puteți veni și luați-o, sau în cazul în care este prea mare deranjul, putem folosi o companie de livrare. Procesul este simplu, compania va avea grijă de tot, și aveți posibilitatea de a testa masina timp de 5 zile. Sunt cumpărătorul, de asemenea, vă permit să testați vehiculul înainte de plata, deoarece cred că este corect. Acest preț include de transport maritim și alte taxe. Ai nevoie doar pentru a mări cantitatea vehiculului și nimic în plus. Costurile de livrare la adresa dvs. sunt luate de la mine. Compania-mi va da banii numai dacă ei decid să păstreze masina. Totul este simplu și ușor.

Oricum, utilizați o mulțime de afaceri în acest fel, deoarece este soluția cea mai sigură pentru o afacere online. Cele două părți (vânzător și cumpărător) sunt protejate. Vânzarea este strict rula în conformitate cu normele și reglementările guvernului federal.

*

Unde localizat?

*

Sunt de așteptare pentru răspunsul dumneavoastră devreme.

*

Cu stimă, Jonas

PAREREA MEA E CA E 1000/100 TEAPA ce ziceti?

Editat de suvi
  • Like 1

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dupa trei ani aceasi metoda de teapa

Suna a deja celebra țeapă cu doctorii in varsta care nu mai pot susține mașina la impozite și taxe și o vand sub prețul pieței. Cu rugămintea să trimiteți €1000 avans :ha:

Bun topicul, poate inca mai există creduli :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

e teapa 100% metoda e veche, in general o gaseai pe mobile.de la masinile din Italia, super masina super pret doar ca italianul era plecat la munca la dracu in praznic si ca sa se poate incheia afacerea trebuia un avans sa nu vina omul asa de-a pula pana acasa, cum deja toata lumea stia de italieni vad ca au perfectionat un pic treaba si au pus niste natii mai respectate :ha:

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Link spre comentariu

Enjoy , asta e masina:

https://www.autoscout24.com/offers/-287308777

alta ce mi se pare foarte suspecta

https://www.autoscout24.com/offers/-288284355

i-am trimis raspuns la primul:

Am un prieten bun din copilarie ce locuieste in Suedia am sa il rog sa mearga sa verifice masina si sa o plateasca daca este ok masina. Trimite-mi te rog adresa din Arvidsjaur si nr. tau de telefon sa poata lua legetura cu tine, multumesc

parca vad ca nu mai trimite nimic.....

Editat de suvi

Link spre comentariu

Re: Dupa trei ani aceEasi metoda de teapa

Si asta e unul din motivele pentru care recomand tuturor utilizatorilor forumului nostru sa nu-si faca publice ACTELE ORIGINALE ale masinilor !

Ganditi-va ce folositor ii este escrocului sa poata proba ca are si actele masinii !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90291-Wrangler-TJ-4-0-Autoutilitara&p=1056379#post1056379

Link spre comentariu

Suvi bace, dupa cateva peripetii evitate la limita cu anunturi de pe mobile. de, personal iti recomand urmatoarele:

- selecteaza doar anunturile care au si nr de telefon (valabil) si adresa corecta

- selecteaza doar anunturile cu poze facute "neprofesionist" de oameni normali, evita anunturile care nu au poze cu interiorul sau pozele sunt facute de la distanta prea mare

- in nici un caz nu trimite poze cu buletinul sau cartea ta de identitate

- in nici un caz nu fa dovada ca ai o anumita suma de bani prin trimiterea sumei respective prin Western Union tot pe numele tau dar cu ridicare dintr-un anumit oras (coroborat cu copia buletinului / CI-ului si cu ajutorul unui prieten care lucreaza la Western Union, infractorul (vanzatorul) va putea scoate banii in numele tau

- roaga un prieten care vb fluent germana sa negocieze si sa ceara toate detaliile masinii, fiind in acelasi timp foarte atent la accentul neamtului care poate fi turc,rus,polonez,arab sau chiar roman...in aceste cazuri, in proportie de 99,9% vei avea parte de o masina "pregatita atent" insotita de o poveste pe masura

- nu pleca la drum sau nu trimite platforma pana nu ai gasit cel putin 3 masini negociate, verificate si cu cat mai multe poze trimise de vanzator

- nu uita de cartea de service sau dovezi ale intrarilor in service, majoritatea vanzatorilor seriosi pastreaza macar facturile interventiilor in service mai costisitoare

- unde simti ca este cazul, spune ca vei fi insotit si de un mecanic de la reprezentanta Nissan care va verifica masina impreuna cu tine

- vei avea o mare surpriza la reactiile multor vanzatori, iar lista masinilor decente se va reduce drastic, dar cu timpul sunt sigur ca iti vei gasi cateva masini care sa merite tot acest efort

- treci si pe la Biserica pt ca o sa ai nevoie si de ajutorul lui Dumnezeu

Spor la cautari si mult succes Suvi bace! :2dr

Editat de mexx20_ro
Link spre comentariu

Bune sfaturi, multam, am sa aplic din ele.

Asta l-am gasit:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=226075982&doorCount=FOUR_OR_FIVE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&scopeId=C&minFirstRegistrationDate=1998-01-01&maxFirstRegistrationDate=2000-12-31&maxMileage=100000&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=25&pageNumber=1&fnai=prev

nu stiu cum sa verific daca km sunt originali. Omul e roman din Arad, mi-a trimis poze cu rugina care e cam multa mai ales unde se inchid usile din spate aproape e gaurit de rugina. Interesant este ca nu vrea sa-i faca TUV-ul sa il pot aduce pe roti, doar pe platforma.....

Link spre comentariu

Uita de el! Nu vrea sa faca TUV-ul pt ca masina nu il va trece fara o anumita investitie si banuiesc (,) ca nu e chiar mica.

Din experientele mele de pana acum, iti spun ca masina buna vei gasi extrem de greu la un roman (atentie ca majoritatea sunt samsari sau samsari romi cu care nu ai vrea sa faci vreo tranzactie).

Am uitat sa-ti spun ca ar fi bine sa cauti o masina cu TUV-ul valabil si ar fi bine sa nu fie facut ieri la Dekra pt 100 euro facuti cadou inginerului responsabil de verdict. (Am vazut si treaba asta facandu-se cu destula nonsalanta chiar in fata mea)

O sa ma uit si eu sa vedem ce gasim, dar am nevoie de un buget maxim in care trebuie sa te incadrezi.

Respecte!:wink:

Link spre comentariu

Si asta e unul din motivele pentru care recomand tuturor utilizatorilor forumului nostru sa nu-si faca publice ACTELE ORIGINALE ale masinilor !

Ganditi-va ce folositor ii este escrocului sa poata proba ca are si actele masinii !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90291-Wrangler-TJ-4-0-Autoutilitara&p=1056379#post1056379

Parca Toyota lui GPS-cu a aparut si pe mobile la juma de pret ... Toate pozele erau copiate din anuntul lui de vanzare ... Tot asa, cereau avans ...

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Multumesc tuturor de sfaturi, e placut sentimentul cand oameni pe care nu ii cunosti tet-a-tet vor sa te ajute.

Momentan am gasit in Ungaria unul pe care merg saptamana viitoare (vineri dupa Andre Rieu) sa o vad, am vorbit cu proprietarul si pare ok, fara rugina a fost adusa de 3 ani din Italia, km zice originali , totul dedesubt original etc am sa merg sa vad , ma bag sub el ....

asta e :http://www.hasznaltauto.hu/auto/nissan/patrol/nissan_patrol_gr_2.8_turbo_d_y61-9932887

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare