Johnny_r0 Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 Pai cu banii de simexuri si jante pt LC isi ia samurai gata echipat :)) Si peste LC, si restu..... :)) watchere ai o bere ca faci reclama la masinile adevarate low-cost :)) 1 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 N-ar fi o idee rea cea cu radiatorul marit de aluminiu(Luigi spunea ca ar fi si mai bine din cupru) dar implica ceva costuri! Intr-adevar l-am spalat de mai multe ori si dupa o perioada de acalmie face la fel. Dane stii ca eu am refacut radiatorul si de atunci nu am avut nicio problema cu racirea ! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 Duminica incerc sa vin si eu,intalnirea este in acelasi loc? Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 Da, Petrom Baneasa,la 8.30-duminica. Vorbim atunci daca vii despre radiator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 samuraiul nu e Patrol ! toata lumea stie ... Ba pardon!!:grin: Samuraiu e un Patrol mai mic in timp ce Patrolu e un Samurai mai mare!!:ha::ha::ha: Si nu e de ris deloc..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 Dotarea masinii normala, cu gume AT se poate participa? Fara troliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 Dotarea masinii normala, cu gume AT se poate participa? Fara troliu. Nu.... Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 Dotarea masinii normala, cu gume AT se poate participa? Fara troliu. intrebarea este retorica ? adica nu organizez eu tura , nu sunt in masura sa dau eu raspunsurile , dar ma gandesc ca pozele si filmele vorbesc de la sine. Faptul ca in tura merg masini gen : Patrol complet blocat , redus , pe roti simex de 35 si cu troliu nu da de gandit ? Adica omul ala merge in tura sa se plictiseasca sau sa fie putina aventura? Zic si eu. Asa am mai dus si noi masini in tura la care am impins , troliat si tractat de dimineata pana seara , da crede-ma e aiurea ... 1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 (editat) Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 Dotarea masinii normala, cu gume AT se poate participa? Fara troliu. Nici cu MT-uri nu ai ce face ,sunt iesiri de offrod intre open si extrem! Editat Mai 14, 2016 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 15, 2016 Partajează Postat Mai 15, 2016 Re: Pe trei picioare de plai: Mierlei, Draganului si Orjogoaia 08.09.2016 Sa va fie de bine! Din nou! :wink: Frumoasa abordare nea Gigi, bag de seama ca iti plac simexurile :mrgreen: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate