Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor pentru transport dinspre Craiova catre Baia Mare

Max

Postări Recomandate

Am de adus doua usi de masina din Craiova.

Cei de la firma de curierat mi-au spus ca, daca nu sunt ambalate in cadre de lemn, garantat vor ajunge super indoite la destinatie.

Nu pot sa il pun pe cel care le trimite sa mearga la un atelier de tamplarie ca sa ii construiasca niste cadre de lemn.

Ma poate ajuta cineva ca sa le transport inspre Baia Mare, sau chiar Cluj, Bistrita, Satu Mare sau oriunde in zona de nord-vest?

Multumesc anticipat,

Max

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor pentru transport dinspre Craiova catre Baia Mare

Intradevar din cate am vazut prin serviceul Toyota de aici cam asa vin elementele de caroserie ambalate.

Daca alegi solutia de cadre de lemn ma ofer eu sa supraveghez operatiunea si sa ti le pun la curier.

Intra in samurai? via Sighisoara daca ai pe cineva care vine de la Baia Mare la intalnire? Cat de mari sunt sa masor masina.

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

Re: Ajutor pentru transport dinspre Craiova catre Baia Mare

Intradevar din cate am vazut prin serviceul Toyota de aici cam asa vin elementele de caroserie ambalate.

Daca alegi solutia de cadre de lemn ma ofer eu sa supraveghez operatiunea si sa ti le pun la curier.

Intra in samurai? via Sighisoara daca ai pe cineva care vine de la Baia Mare la intalnire? Cat de mari sunt sa masor masina.

L-am convins pana la urma pe vanzator ca sa le impacheteze cumva intre niste cartoane si sa le trimita.

In rest ma rog de curieri sa nu le tranteasca pea tare prin masina. :e :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare