Plumb Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 (editat) In weekendul acesta in timp ce pescuiam, am gasit in rau o masca inferioara, De Grand Cherokee cred ca 2005. Masca este gri... o cauta cineva in weekendul cu 1 Mai(si atunci am fost pe rau...) Masca are doar zgarieturi minore... si nu are rupte prinderile/clemele; daca il cunoasteti pe proprietar, sa ma sune sau sa ma sunati la 0743915361 PS: nu sunt sigur ca masina este exact Grand CHerokee si anul ala dar e sigur Jeep Editat Mai 10, 2016 de Plumb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plumb Postat Mai 10, 2016 Autor Partajează Postat Mai 10, 2016 Gasit masca inferioara, Jeep Cherokee; Somesul Cald/ zona Doda Pilii Postez si aici: am gasit in weekendul acesta pe raul Somesul Cald o masca inferioara de Jeep Cherokee sau Grand Cherokee, an 2004+. Este de culoare gri si nu este crapata, sau distrusa in vre-un fel. O cauta cineva weekend-ul cu 1 Mai... Daca cunoasteti proprietarul: 0743915361 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate