Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Surpriza !

pitonul

Postări Recomandate

Am pus pe masina ( Defender 90, model 2007) 6 proiectoare :4 pe portbagaj si 2 pe bara. am stat cu ele de frumusete destul timp pana le-am pus in functiune odata cu troliul. Dar toate au fost cuplate legal, pe faza lunga. Mi-am dorit sa am macar doua ptr ceata. NU se poate. Din vorba in vorba, cu cei de la service(nu dam nume), ajungem la concluzia ca este mai practic sa montez xenoane pe faruri. Vino luni. Ma duc luni, nu prea e bine, vino miercuri. Vin miercuri, totul pare ok pana apare cel ce face receptia masinii. Stiti, daca tot este masina la noi, ar trebui sa-i schimbam baia de ulei. Asa avem directive ptr. acest model. Partea draguta era ca el nu stia de ce.

Aici tin foarte mult sa-i multumesc lui fender ptr. :g pus pe alt forum, dezvoltat si continuat tot de el. Nu as fi stiut despre ce este vorba si as fi avut mari ???

Rubicon 2.8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Surpriza !

Asa si, pana la urma, care e treaba cu baia de ulei? De ce trebuie sau de ce nu trebuie schimbata? M-ai facut tare curios.

Bafta,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

Vizitator koala

Probabil ca fabricantul a realizat ca baia aceea are o problema constructiva ... si atunci "recheama" masinile in service si face schimbul inainte ca problema sa devina acuta ...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

E ciudat ca la un constructor cu traditia LR apar probleme de "arhitectura" la un model demult consacrat precum Defender.

In fine, probabil ca asta demonstreaza faptul ca nu esti niciodata cu adevarat pregatit pentru orice.

Bafta,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

pitonul vorbeste de Defender TD4 cu motorizare de Ford Tranzit si nu de TD5.

daca nu gresesc prin primavara fender a vorbit despre aceasta problema aparuta in special la modelele cu volanul de stanga.

bafta

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare