Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Campul lui Neag - Valea de Pesti -> Rucar (prin Cheile Sohodolului)

gigipunga
 Share

Recommended Posts

Salut, un singur indicator am gasit pe acest traseu - multe intersectii - ma gandesc ca poate o fi util cuiva acest track : Campul lui Neag - Valea de Pesti -> Rucar (prin Cheile Sohodolului)

bafta!

Traseul 2 (nu exista indicatoare) : pentru cei ce vor sa o taie direct din Cheile Nerei (Zona Sopotul Nou) spre Dunare (prin Sichevita) .

ValeaDePesti_Rucar.zip

Track_SOPOT DUNARE.zip

Edited by gigipunga
  • Like 1
still not black enough

• 6 months later...

Re: Nou! Sectiune dedicata postarii de track-uri GPS

fiind un traseu lung (45Km) dificultatea variaza in functie de vreme de la mediu-usor pana la imposibil ..si dupa :)[/quote

salut

as vrea sa fac si eu traseul asta

masina mea discovery 2 echipata cu at-uri si pana la primavera vara va primi si un troliu fata , crezi ca face fata traseului asta ?

multumesc

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Re: Nou! Sectiune dedicata postarii de track-uri GPS

salut, daca e vb de masina din avatar (nu pare inaltata) atunci nu-ti recomand acest traseu, insa iti recomand altul : valea doftanei - bratocea (e comun cu cel uploadat de mine cam pe o portiune de 50% - cea finala) - gasesti trackul pe google earth.

Dar cu mai multe conditii : sa fiti cel putin 2 masini, sa fie vara si sa nu fi plouat de ceva timp , si sa ai acel viitor troliu functional.

oricum o sa fii la limita dar pana la urma asta e farmecul , nu ? :wink: bafta!

still not black enough

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use