gigipunga Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 (edited) Salut, un singur indicator am gasit pe acest traseu - multe intersectii - ma gandesc ca poate o fi util cuiva acest track : Campul lui Neag - Valea de Pesti -> Rucar (prin Cheile Sohodolului) bafta! Traseul 2 (nu exista indicatoare) : pentru cei ce vor sa o taie direct din Cheile Nerei (Zona Sopotul Nou) spre Dunare (prin Sichevita) .ValeaDePesti_Rucar.zipTrack_SOPOT DUNARE.zip Edited May 13, 2013 by gigipunga 1 still not black enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigipunga Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 (edited) Re: Nou! Sectiune dedicata postarii de track-uri GPS fiind un traseu lung (45Km) dificultatea variaza in functie de vreme de la mediu-usor pana la imposibil ..si dupa :)traseu_teisani_moasa_bratocea.gpx Edited November 25, 2013 by gigipunga still not black enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolacheandrei Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Re: Nou! Sectiune dedicata postarii de track-uri GPS fiind un traseu lung (45Km) dificultatea variaza in functie de vreme de la mediu-usor pana la imposibil ..si dupa :)[/quote salut as vrea sa fac si eu traseul asta masina mea discovery 2 echipata cu at-uri si pana la primavera vara va primi si un troliu fata , crezi ca face fata traseului asta ? multumesc Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigipunga Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 Re: Nou! Sectiune dedicata postarii de track-uri GPS salut, daca e vb de masina din avatar (nu pare inaltata) atunci nu-ti recomand acest traseu, insa iti recomand altul : valea doftanei - bratocea (e comun cu cel uploadat de mine cam pe o portiune de 50% - cea finala) - gasesti trackul pe google earth. Dar cu mai multe conditii : sa fiti cel putin 2 masini, sa fie vara si sa nu fi plouat de ceva timp , si sa ai acel viitor troliu functional. oricum o sa fii la limita dar pana la urma asta e farmecul , nu ? :wink: bafta! still not black enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts