Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Actiunea PETUL

kosfunny

Postări Recomandate

Vin si eu cu o propunere pt o actiune de primavara.Titlul reflecta obiectivul acestei actiuni.Vreau sa ne axam doar pe peturi si plastice, pt ca acestea se pare ca sunt cele mai daunatoare reziduri de camping.

Ramane de stabilit locatia, perioada, logistica si planul de actiune!

Eu unul as prefera ca locatia vizata sa fie Barajul Vidraru, zona Cumpana si drumul forestier ce leaga cabana de baraj.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Actiunea PETUL

e buna ideea pt pr - sa aratam ca cei cu 4x4 au grija de natura, nu o distrug (cum zic unii)

dpdv efect practic e fix zero - o picatura intr-un ocean.

Eu as initia actiunea "amenda contraventionala/penala" si m-as oferi voluntar sa duc pe banii mei si benzina mea politia in zonele in care fac cocalarii picnic-uri si sa stau langa ei cand dau amenzi. Eu pana nu vad sau nu aud de unu care a luat 10mil amenda pentru ca a aruncat gunoi aiurea nu strang nimic dupa tzarani

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Actiunea PETUL

Am facut noi anul trecut o actiune de acest gen pe valea cerbului in Busteni. Dupa o zi intreaga am ajuns la concluzia ca ne-am luptat cu morile de vant... e adevarat ca am facut-o destul de inhouse, am fost doar vreo 8 masini si 20 de omuleti. Am avut si doua televiziuni cu noi ...prima tv si antena 1 parca... plus promisiunea de sprijin din partea autoritatilor locale...doar promisiunea din pacate

Just Me
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare