soimu Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 treaba se intampla cam asa... de cand am luat masina, am observat ca daca merg cu un 30-40 pe drumuri cu gropi, la cate o groapa mai adanca se aude o lovitura puternica "de dedesubt" .... venind de pe un M... nu mi-am facut mari probleme, am verificat daca nu e rupt un tampon de cutie..., nu a fost, deci e ok incet incet, am constatat ca daca dau cu partea dreapta intr-o groapa mai mare ...atunci bate (cum am zis, destul de nasol) am impresia ca diferentialul fata da in sasiu... de notat ca nici bucsele de la tendoane nu sunt in stare perfecta a mai patit careva asta? cum sa fac...PANA ADUN BANII DE O SUSPENSIE OME.. multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: lovitura "surda" la trecere peste obstacol cu viteza cu y60 arcuri obosite si lasate ...plus amortizor fff obosit .... loveste in cap amortizor .... ....baga OME ...arcuri si amortizoare ..... pune la loc tampoanele de limitare ..care probabil nu mai sunt de mult acolo ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: lovitura "surda" la trecere peste obstacol cu viteza cu y60 1.daca ai arcurile fata lasate, e posibil sa dai cu axa in bump-stop , montat in interiorul arcului ! 2.arcuri tasate..........amortizorul fata ajunge la capat de cursa ....BUM ! 3.dif fata loveste in baie , daca arcurile fata sunt f tasate, vezi daca baia e atinsa ! 4. daca bucsele caster sunt duse, cuiul inferior al amortizorului loveste in bara de conexiune din spatele axei fata, vezi daca ai urme pe bara de conexiune 5. bucsele dintre tendoanele fata si sasiu sunt terminate si tendonul loveste in suportul de sasiu . Am gasit la o masina, in loc de bucsa asta pusa o piulita URIASA !........... deh mecanici agricoli ........ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: lovitura "surda" la trecere peste obstacol cu viteza cu y60 foarte multumesc am sa pun un kit ome...dar mai trebuie sa vina banutii... pt domnu luigi...f multumesc cam toate bucsele sunt duse...deci trebie o mare mare bucata de galet de tanc...daca nu stiti de unde sa iau alte bucse cumva diferentialul nu cred ca da in baie... in sasiu cred ca da...din ce am vazut arcurile fata nu stiu cat sunt de duse, cert e ca fata sta mai ridicata decat spatele... (pozitia de decolare) telescoapele cred ca le iau cu imprumut de la adi ...pana imi iau kitul multumesc inca odata forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: lovitura "surda" la trecere peste obstacol cu viteza cu y60 zgomot identificat lovitura in cap trelescop ...lipsa si tampoane solutie buna: pus kit arcuri +5 ome si telescoape koni forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate