maff_74 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 salut. vreau sa mi fac un ,o masiana pe care sa mi_o pot permite. am mai incercat... am alergat ceva > *rebrisoara* bistrita. cumparat o caroserie, coaja xj 3 usi. * poienile de sub munte* caroserie + punti xj 3 usi *drobeta tutnu severin*un xj 2000 lovit fata. ... detin aproape toate piesele pt a ma apuca de treaba. am nevoie de cei care au trecut prin asta pt sfaturi. ce arcuri spate? brate fata, cat sa o ridic, cum? am anvelope> 255x70x15 jante 8.5j _25 . am nevoie de masca de fibra de sub grila si farururi face lift overfendere 12 cm cu suruburi.. stiti voi... multumesc pt atentie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: cherokee xj 3 usi. 0 too 100 . Ce vrei sa faci cu masina ca sa stim despre ce vorbim ? Masca ,capota ,aripi ,aripi interioare ,lonjeroane pentru facelift am eu Pune anunt la mica publicitate sa ai mai mult succes :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maff_74 Postat Mai 18, 2016 Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 (editat) Re: cherokee xj 3 usi. 0 too 100 . Masina de zi cu zi. Plimbari pe langa drum, pescuit. Cat face tragar- ul ala de fibra? Am vrut sa va sun, pt. una alta dar inainte am vrut sa va salut aici. ms. Editat Mai 18, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate