Andrei Ratiu Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 vreau sa-mi achizitionez de dincolo un samurai, si vreau sa stiu dak e o achizitie buna, ma refer la capabilitatea off-road dak se gasesc piese, intretinere, consum, va multumesc mult Lete's rock the show Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: vreau sa intru si eu in randul samuraiului se merita :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: vreau sa intru si eu in randul samuraiului Categoric, DA. Am si eu unul de curind si raspunde la toate pretentiile posibile. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: vreau sa intru si eu in randul samuraiului Salut , sigur ca merita sa cumperi asa o masinuta :grin: daca esti din BM da un tel,stam la o poveste si aflii tot ce vrei de samurake :h5 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate