Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cat trage Samuraiul?

kosfunny

Postări Recomandate

Re: Cat trage Samuraiul?

masa proprie a masinii este 900 kg, totala maxima autorizata 1350 kg , remorcabila cu dispozitiv de franare 1100 kg , remorcabila fara dispozitiv de franare 500 kg :h5 :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

cat poate trage Samuraiul?si un autobuz sau un tir cu 1-a pe greu!!! :banana :bannana :ypu :1 .be,ce masina!!!daca ai,sa o folosesti sanatos,daca no o ai,cumpara-ti!

Mi-am luat Aro 244 cu motor BV , si pot spune ca trage,nu gluma!

Link spre comentariu

Nici nu stiam ca se poate pune carlig de remorcare la Samurai. La motorul ala , daca trage caruciorul de butelie sa fi fericit. :ha: :ha:

PS. Sper sa aveti simtul umorului. :grin:

Link spre comentariu

cat poate trage Samuraiul?si un autobuz sau un tir cu 1-a pe greu!!! :banana :bannana :ypu :1 .be,ce masina!!!daca ai,sa o folosesti sanatos,daca no o ai,cumpara-ti!
Nu trage? Platforma cu tractor pe ea am tras-o 20km drum aprox. drept! Cu rulote MTMA 1200kg isi face incalzirea! :uameni
Link spre comentariu

Eu pot sa zic cat impinge samuraiul :) Impinge la zapada de capiaza. Conditia principala e sa ai macar 4 gealati de macar 80 de kile, sa aiba aderenta :grin: Ca sa fiu concret, Samu al meu a mers foarte OK cu o sarcina de circa 330 kilograme in viu plus vreo 40 de kile de bagaje prin zapada afanata de peste 40 cm. E drept, in a intaia si a doua, pe reductor. Dar nu conta urcare sau la orizontala. Deasemenea, vara am urcat fara probleme cu 2 persoane(cam 150 kg la un loc) si 300 kg de ciment pana aproape de Parangul mic. Am vazut ca Samu reactioneaza mult mai bine cand e cu sarcina decat daca e la gol.

Samurai incepator
Link spre comentariu

un piston in baie poate ajunge si la toyota si la hummer depinde 100%de bucsa dintre scaun si volan .

la tractari de greutati e piesa cea mai importana eu zic ca samuraiul poate tracta greutati mari fara daune daca e utilizat corect. nu lipsa de putere e minusul lui-cel mai mare minus e greutatea lui redusa deci riscul de a te plimba remorca dupa ea in alte directii deca cele cu intentie

Link spre comentariu

nu lipsa de putere e minusul lui-cel mai mare minus e greutatea lui redusa

Asa este, cand am urcat tractorol pe platforma s-a ridicat spatele aprox 1 m de la sol! In mers daca controlezi balansul este aproape ok! :1

Link spre comentariu

am tras un Nissan Patrol dinala mare,care s-a impotmolit in mlastina ca pe nimic.m-am bagat si eu in noroi,l-am agtat si l-am scos afara ca pe nimic.drept urmare,omul si-a vandut Nissanul,dupa ce a zis ca e cea mai tare masina.l-am lasat in pace ,si s-a comvins singur.drept urmare:si-a vandut patrolul si si-a luat Samurai.eu urc cu rulota de 1000 de kg pana in varful muntilor,si trag dupa mine platforma de 700 kg,cu masina de 1700 kg pe ea!dar e drept,maxim cu a-3-asarcina la carlig nu o stiu,dar ce conteaza???!!! :banana

Link spre comentariu

eu zic ca ulcioru nu merge de multe ori la apa

cu 2400 kg dupa tine nu iti doresc sa iti iasa un copil in fata si sa fii nevoit sa franezi brusc....sau sa faci un viraj rapid pt a evita ceva

iar nenea ala cu patrolul indiferent ce masina o sa isi ia va sfarsi tot tras de altii afara din noroaie....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare