Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Acum 4 ani ... cu totii am murit cate putin...

Big.Ursu

Postări Recomandate

Desi personal nu l-am cunoscut, dar am citit tot ce a scris - si omul avea si talentul asta....Ca multi alti colegi de forum, sunt de parere ca a pleacat mult prea devreme dintre noi si avea atatea de impartasit...

Sa ne amintim de cel ce a fost ORESTI MARMARA

oresti.jpg.82befcd9baa0b9a3e2aae29e0897e63c.jpg

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Acum 4 ani ... cu totii am murit cate putin...

Inca mai croieste trasee in cautarea unuia perfect, pe care sa ne arate ca "extremul lui nu este si al tau" si pe care sa ne cheme la un moment dat...

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71742-A-murit-Oresti-Marmara&p=801304&viewfull=1#post801304

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66021-Extremul-lui-si-nu-al-tau&highlight=extremul

RIDE ON, MAN, RIDE ON !

• Like 1
Link spre comentariu

L-am cunoscut si imi lipseste.Am avut iesiri frumoase impreuna. L-am condus si pe ultimul drum ..

Parca ieri era cu Roburu' prin padurile din Cheia si si-a rupt directia. In 10 minute ne-am mobilizat si masina era din nou functionala.

:(

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

:( Pacat !

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

... din putinul timp , din cele cateva ori cat ne-am gasit ... am prins un lucru ... poate singurul ca ar trebui sa conteze - traieste-ti viata , cat timp o mai ai !!!

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cand eram mai mic in ale offroad-ului , citeam din mesajele lui fie pe un forum fie pe altul si in mare parte nu intelegeam si uneori nu eram chiar de acord, dar anii au trecut si tot ce zicea am regasit in offroad.

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

Nu sunt 4 ani, ci 6 ani de cand Ori a plecat pe alt traseu.

Intr-adevar, Oresti a fost deosebit. Pentru unii a fost o placere sa il cunoasca, pentru altii poate nu. Cei care pot spune ca nu, ori nu au petrecut destul timp cu el, ori nu au fost open-minded.

Este unul din cei 3 prieteni care mi-au plecat mult prea devreme, fara ca macar sa dea impresia ca ar avea vreo problema de sanatate. El avea 44 de ani, iar ceilalti doi nu au prins nici 25 de ani. Nu stii niciodata cand ti se incheie aventura si in ce fel...

In fiecare an retraiesc ziua de 22, cand m-a sunat Alf sa imi spuna ca Ori s-a dus... in somn. La fel ca si atunci... inca mai sper ca e o gluma...

Editat de tannu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare