Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SALUTARI,de la un incepator in 4x4

adibi
 Share

Recommended Posts

in primul rand VA SALUT :hi si va respect pasiunea o investiti in hobby-ul vostru,de aceea cred ca o sa ma molipsesc si eu si cred ca e boala grea :ypu

de aia mi-am achizitionat si eu un "acaret"ca asa am observat ca i se spune,aia e din avatar,o vitica care mi se pare pentru inceput cam gurmanda :grin: dar imi place cum merge si de aia o iert,i-am schimbat consumabilele si ne pregatim de rar(nu pot sa scriu cu litere mari fiindca nu merita) :bannana

imi place fff mult vitara lui AdrianZUZ :1 si sper sa reusesc sa o ridic si eu pe a mea dar mai tarziu.

si acum :p in problema cauciucurilor ma pe ea 275/65/15 si freaca in draci (asa am luat-o)si vreau sa pun 235/75/15dar nu stiu daca astea nu vor freca si ele pentru ca un body lift si suspesion lift nu pot face doar la anul(ma dor buzunarele) si vreau sa merg la rar(nu pot sa scriu cu litere mari fiindca nu merita) :bannana cu cauciucurile schimbate(in brief are trecute225/65/15)

Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio

Re: SALUTARI,de la un incepator in 4x4

Salutari si bine ai venit.

Sa stapanesti sanatos vitica.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford

Salutare si bine ai venit pe forum :cl , incearca sa montezi anvelope asemanatoare sau identice cu dimsiunea trecuta in talon,barile sa fie montate, mai exact tot trebuie sa ramana pe masina, fara modificari, baietii de la "rar" :grin: :grin: ( cu litere mici) abia asteapta sa gaseasca ceva neinregula , sa te execute, la asta se pricep de minune, bafta :h5

Am eu dimensiunile astea pe Vitara si nu-s probleme. AT inseamna all terain. Daca vrei off-road, n-ai ce face cu ele, dar de mers la vanatoare si pescuit sint super.In ce priveste rar-ul (cu lit. mica), asigura-te ca Vitara ta e cel putin euro 1 si apoi fa-ti carte de identitate. Eu n-am avut noroc si a trebuit sa trec Dunarea la fratii bulgari...

O sa frece si 235/75-15, atat in aripi cand flexezi cat si in sasiu la viraj max.

Body liftul nu te costa mai mult de 300 lei.

Ce jante ai pe masina ET = ??? La mine frecau in viraj cu jante ET -10, s-a rezolvat cu flanse 32mm.

Pentru rar pune cauciucurile pe care le ai trecute in brief 195/80-15 cel mai probabil. Ia si tu niste SH ca oricum le arunci in 3 luni.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

• 3 weeks later...

am fost la rar(cu litere ffff mici)si pe brieful german scrie E2 an 94 prima inmatriculare,fabricat in 93,la astia cu litere ffffffffmici nu pot da decat E1 :uameni parca ar da din salariul lor :ang :dr3 :bx :fr2 :fr :fk dar sa-i lasam in durerea lor :fk si sa speram ca se va scoate de tot taxa

• 1 month later...
Guest soso-bum

Bine ai venit ! :W

stau si eu cu emotii....vitara 1.6....16 valve ....71kw.....an 94

oare iese eur 2?

daca e.....iau gume noi ca raman bani de la taxa...daca nu o kinui :p

Salut si bine ai venit!

Si eu am Vitara din 96,tot E2 sre in brief,am inmatriculat-o la rar(litere mici bineinteles) si m-am lovit de aceeasi problema-se inscrie in norma de poluare euro-1.Se poate rezolva dar te mai costa ceva bani in plus.

Am luat masina cu gume de 255/60/15 si am tinut neaparat sa le treaca si pe astea in talon-fitze- contra unei mici atentii bineinteles,dar au facut ce-au facut si au trecut 225/60/15-cred ca din greseala ca au mai mancat si ceva litere.

In concluzie e vina mea ,trebuia sa verific cu atentie ce scrie acolo,pot fi pus in situatia neplacuta de a mi se retine talonul in alt judet pana fac dovada ca am omologat gumele sau imi pun dimensiuni existente in talon.

Bafta!

• 4 weeks later...

am reusit sa procur poliamida si cu ajutorul lui AdrianZUZ :h5 care mi-a dat cotele,si cu un strungar am reusit sa-l pregatim552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpgP1050902.JPG[/attachment:rhanhu6g]

si am incaltat cauciucuri noi 235/75/15 ,iar luni punem sus BLIM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGP1050904.JPG[/attachment:rhanhu6g]P1050906.JPG[/attachment:rhanhu6g]sper sa fie gata de craciun

si nu prea imi doresc sa ajung la flex dar daca trebuie o sa o fac si pe asta

Guest soso-bum

bodyul e montat in 3 ore daca te ajuta cineva si nu faceti prostii

ce pret au avut gumele?

spor la treaba

5 buc la 1350 ron daca vrei te pun in legatura cu firma care are

mai greu va fi cu suportii de la bari fata si spate

sper sa iasa bine

Guest soso-bum

5 buc la 1350 ron daca vrei te pun in legatura cu firma care are

mai greu va fi cu suportii de la bari fata si spate

sper sa iasa bine

dami si mie link,te rog sa vad profilul,sau fa o pozq si dami nr de tel

am luat o teapa ca trebuia sa am deja gumele din suceava

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use