NicuI Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga . Track oferit de 100Tracks. 22.05.2016 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Ieri am trecut si noi prin aceleasi locuri :h5 intre orele 10 si 12 Nu prea am poze dar am filmat drumul. Doar doua portiuni mai umede cu noroi, in rest drum curat. Ultima portiune cu noroi, cea de pe coborare ai surprins-o si tu intr-una din poze. Noroi mare acolo :grin: Am observat urmele mele de cauciucuri, se pare ca ati trecut dupa noi :wink: (poza 15) si incepuse sa se usuce noroiul. Editat Mai 23, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Pun si eu cateva poze si mai tarziu pun si filmul drumului, daca nu te superi. La intoarcerea acasa la tara Editat Mai 23, 2016 de Pleampa 1 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Plimbareti ,sa va fie de bine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Multumesc Caphone :h5 Imagini extrase de pe filmul (filmele) calatoriei Nu merge cu Loganu Ore asta cu tancul o sa treaca ?, se-ntreaba fetele Am trecut:grin: , normal .... Editat Mai 23, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga [ATTACH=CONFIG]264243[/ATTACH] Am plecat sa verific situatia, sleauri adanci dar nu ar trebui sa fie probleme iar, daca sunt, avem de ce sa ne tragem :sp (P.S. se pare ca era un drum de ocolire a zonei care este greu de trecut in sens invers, pe urcare) [ATTACH=CONFIG]264258[/ATTACH] Editat Mai 23, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Pauza de masa pe malul raului Editat Mai 23, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Multumesc Caphonne Pe drumul de ocolire am coborat eu :grin: Editat Mai 23, 2016 de NicuI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Voi pe la ce ora ati trecut? Noi ne-am hotarat sambata seara sa mergem pe acest track deoarece suntem in apropiere de Campina si afland ca este vreme buna am decis sa iesim la o plimbare. Recomand acest traseu ca o iesire de weekend, multe locuri de popas si peisaje frumoase. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Undeva pe la ora 12 eram in Campina , e un traseu frumos cu conditia sa nu ploua , din Sacele in Azuga se poate face si cu un 4x2 mai inalt .Era destul de populat traseul cand am trecut noi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Si noi am intalnit biciclisti dar si grataragii in apropiere de DN1 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga . Track oferit de 100Tracks. Faina zona! Zici ca ai mers fix pe track-ul de pe siteul 100tracks? Am luat si eu niste track-uri de acolo si vreau sa le fac cand voi avea timp, probabil cu "cazare" la capat de drum si intoarcere a doua zi, daca peisajul si vremea permit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Mai 23, 2016 Autor Partajează Postat Mai 23, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Pe track-ul de aici http://mytrip.100tracks.net/azuga-doftana-campina/5 am mers . 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Traseul asta ar merge combinat si cu Transbaiul :D.Comarnic-Transbai-releu Azuga-coborare in Azuga (aici nu stiu cum, in ce fel si pe unde)-Valea Azugii si mai departe.Daca nu se poate cobora in Azuga se coboara in Busteni, asfalt si Valea Azugii ca sa fie balanganeala mai mare :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga La asa ceva te referi? (vezi harta) http://greatnews.ro/transbaiul-cu-masina-in-bucegi-la-1800-de-metri/ https://www.bikemap.net/ro/route/2308837-busteni-transbaiul-valeadoftanei-campina-telega-cocorasti-ploiesti/#/z12/45.41544,25.63779/terrain https://mamsaturat.wordpress.com/2012/02/26/transbaiului-sosea-muntii-baiului/ http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/soseaua-montana-care-va-rivaliza-cu-transfagarasan-si-transalpina-transbaiul-este-raiul-pentru-pasionatii-de-off-road.html http://nicolaecristianbadescu.blogspot.ro/2013/03/proiectul-soselei-montane-transbai.html Editat Mai 26, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Da doar ca nu stiu cum sta treaba sus pe creasta avand in vedere vremea plus ca trebuie sa aflati cum se coboara in Azuga. Editat Mai 26, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga O sa intreb pe 4 iunie :grin: organizatorii de la 100Tracks, sper sa stie :wink: S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Ultima postare despre coborare in Azuga http://forum.club4x4.ro/showthread.php?84858-07-06-Baiului-Piscul-Cainelui-Sinaia-cu-toate-emotiile-din-lume/page4 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga La asa ceva te referi? (vezi harta) https://www.bikemap.net/ro/route/2308837-busteni-transbaiul-valeadoftanei-campina-telega-cocorasti-ploiesti/#/z12/45.41544,25.63779/terrain Mie mi se pare ca trackul de mai sus trece pe la "the panta'', unde se mai lasa cu accidente tragice... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89614-Accident-tragic-in-M-tii-Baiului&highlight=victima Poate ma insel cu am fost doar o data pe acolo, cred.. Editat Mai 26, 2016 de Astral http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Daca este vorba de aceasta coborare, atunci mai bine alt track.:dr1 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga @Pleampa, plimbarea pe Transbai mentionata de mine nu apare in acele trakuri, este plimbarea facuta de toata lumea anul trecut cu masini de toate felurile si care nu implica riscuri, nu am un track dar gasim, traseul parcurge creasta si poate ajunge undeva sus la releul de la Azuga sau se coboara lejer in Busteni. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga Atunci eu sunt gata de plecare.:dr1 Am doua saptamani libere si sunt in apropiere de Campina, 20km sau 30min. Pana Duminica sunt cu nepotelul si nu pot sa ma misc dar apoi am cu ce dar nu stiu unde.:cn Sper sa nu intram in offtopic. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicuI Postat Mai 27, 2016 Autor Partajează Postat Mai 27, 2016 (editat) Re: Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga [ATTACH]264414[/ATTACH] Baiului cu urcare din Secaria .Creasta Baiului.kmz Editat Mai 27, 2016 de NicuI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate