grigsilviu Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Salutare, Am sa va expun modificare in cazul modificarii de trecere de la MLR Automat la MLR AVM Manual. Trebuie facuta o mica modificare de strunjire la saiba de blocaj a piulitei de trangere a rulmentilor. Aceasta piesa am luat din diametru exterior 1mm iar la partea de suprafata am aduso la fata gaurilor de prindere. Mai jos aveti pozele ajutatoare, sper sa va fie de ajutor :wink: Numai bine 2 Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Re: Trecere de la MLR Automat la MLR AVM Manual Multumesc Silviu, am urmat indicatiile tale si am reusit sa montez si eu MRL-uri manuale.:tk "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Decembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Re: Trecere de la MLR Automat la MLR AVM Manual Multumesc Silviu, am urmat indicatiile tale si am reusit sa montez si eu MRL-uri manuale.:tk :banana Ma bucur ca am fost de ajutor cu indicatiile. Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate