Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie PAJERO SPORT

asfalttango

Postări Recomandate

Vizitator koala

Re: Sfat achizitie PAJERO SPORT

Multumesc tuturor de urari...

In Apuseni as veni dar voi fi pieton 3 luni pentru exces de viteza....Cind mergeam la aeroport (pentru masina) am cazut in plasa celor din VAlul lui Traian si la 2 nopatea..am furat-o cu 120km/h in localitate si 248 de ron in 48 ore.

Si doar ce ti-am zis ca in tagma asta a noastra nu se merge cu viteza mare ... tu ? nimic ! ... Batman, Batman :ha: ...

PS : Chiar n-ai putut "sa-i indoi" in niciun fel ? ... ce 'reaku, "politisti de noapte", care nu vor sa plece dimineata cu bani acasa, eu n-am mai pomenit ... se strica lumea dom'le, asta e clar :banana ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu fotografiile ma conformez....imi cer scuze...nu am stiut.Credeam ca daca sunt incarcate pe photobucket nu e nici un fel de problema.

Masina este euro 1.Cred ca varianta de 116 cp este euro 2(nu stiu sigur) ....am inteles ca cel mai bine este sa se ceara RAR-ului o consultatie pentru a se evita orice problema...

In privinta vitezei.... cu 4x4 am venit 120km/h constant dar cu Mercedesul nu pot merge asa incet(mai ales ca era liber-2 noaptea) cu el merg 140-150 de croaziera si 180-200 cind ma grabesc...Cum exista legea compensatiei s-au adunat greselile si a venit timpul sa platesc....iar spaga la politisti nu dau(mai bine stau pieton-sau angajez sofer).

Multumesc tuturor pentru urari :h5 si vorba unui forumist de pe mercedes :"De o masina te bucuri de 2 ori:cind o cumperi ....si cind o vinzi" :ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Cu fotografiile ma conformez....imi cer scuze...nu am stiut.Credeam ca daca sunt incarcate pe photobucket nu e nici un fel de problema.

Masina este euro 1.Cred ca varianta de 116 cp este euro 2(nu stiu sigur) ....am inteles ca cel mai bine este sa se ceara RAR-ului o consultatie pentru a se evita orice problema...

In privinta vitezei.... cu 4x4 am venit 120km/h constant dar cu Mercedesul nu pot merge asa incet(mai ales ca era liber-2 noaptea) cu el merg 140-150 de croaziera si 180-200 cind ma grabesc...Cum exista legea compensatiei s-au adunat greselile si a venit timpul sa platesc....iar spaga la politisti nu dau(mai bine stau pieton-sau angajez sofer).

Multumesc tuturor pentru urari :h5 si vorba unui forumist de pe mercedes :"De o masina te bucuri de 2 ori:cind o cumperi ....si cind o vinzi" :ha:

esti sigur ca este euro 1? nu prea-mi vine sa cred ca din 99 sa fie euro 1. vad ca pe net unii la acelasi an le dau euro2 sau 3.

daca e 1 este cam nasol cu taxa. vine mai exact 8500 euro! :sr ceea ce nu cred ca esti dispus sa platesti

Link spre comentariu

da...din pacate sau din fericire...numere de Bulgaria

ce faza de kkt.masina din 99 euro 1 si guvernul nostru percepe taxa de 8400 e pt ea! nu am nimic cu nimeni sa nu fiu inteles gresit ,dar mi se pare anormal ca un ims din 76 care nu are nici urma de norma sa circule nestingherit de nimeni cu ditamai motorul de 3200 cc care toata lumea stie cat de putin polueaza ,la care mai si plateste un impozit mic si altii sa fie jegmaniti,e jenant si de neacceptat!

Link spre comentariu

Macar eu am stiut la ce sa ma astept....mai rau a fost de altii luati pe nepregatite.Oricul legislativul nostru este bazat pe interese meschine...

Link spre comentariu

Montarea unui filtru de particule cred...Ar fi o treaba interesanta dar cred ca tot mai ieftin ies la Bg(cu toate riscurile pe care le implica acest lucru).

Poate daca se va scoate taxa definitiv sau se va uniformiza...atunci o voi inmatricula acasa...

Link spre comentariu

Deci....

Recapitulam...

Aseara drum in Bulgaria si aranjat apele.

Azi dimineata la 7.30 eram in DOBRICH

Asigurare+carte verde 110 euro pentru 1 an in toate tarile UE

Inspectia lor(nu mi-au ambalat motorul la 4500 de ture cum face RAR)+NUMERE+CARTE+TALON (totul se face in aceeasi cladire :ha: -care om fi mai prosti?...Noi ca alergam ca nebunii...sau ei?)+TAXA ECOLOGICA---TOTAL=130 EURO.

Am fost acolo la 9.30 si am plecat cu numerele si totul in regula la 12.30

Acte notar s-a facut procura(bg+rom) si contract vinzare -cumparare- 40 euro....Aici am asteptat ca era notarul la masa...si ne-am dus si noi(inutil sa va zic ce ieftin s-a mincat)

Comision ajutor inmatriculare :200 euro

Impozit pe 2 luni--1,5 euro---Ati citit bine!Nici mie nu mi-a venit sa cred

TOTAL: 110+130+200+40+1,5=481,5

Daca as fi circotas as pune si pretul motorinei al Gpl-ului de aseara si al prinzului....

Total inmatriculare +taxe pe 1 an la BULGARI=481.5 euro

Si ei au trecut-o D3=EURO2

Inmatriculare facuta pentru MITSUBISHI PAJERO SPORT 2,5 TD 2477CM3 DIESEL

:banana :banana :banana :banana

:p Acum si ROMANIA :T

Taxa EURO 1= 9660 EURO :P -RAR-ul asa o incadra+ca o tura de o luau dracii.... :ang4 :ang4

Taxa EURO 2= 4830 EURO

Taxa RAR+spaga+nervi+programare la SFINTUL ASTEAPTA=nedefinit

Taxa talon+numere+diverse=nedefinit

Asigurare 1 an=144euro acum ...ca de 1 ian se mareste iar....

Impozit pe 2 luni=16 euro

Asa ca avem o singura concluzie...Avem legi si taxe de.... :hl :fr2 :fr2 :ang4 :ang4 :cr1 :cr1 :uameni :uameni :dr3 :dr3 :bleah :bleah

Link spre comentariu

Bravo, bravo, bravo şi felicitări :1

Ma bucur foarte tare ca ai reuşit inmatricularea în Bulgaria. Din punctul asta de vedere, probabil că mai sunt şi altele :rsp pentru ei.

"rar-ul" nostru sa se :ps .

Să te dai cu Paj-ul sănătos. :dr1

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

Multumesc.... :x :x :x Acum m-am linistit cu o berica rece :bannana :bannana :bannana

Si daca este cineva care doreste ajutor la inmatriculare..gasim oameni seriosi care pot sa ii ajute...Eu am ramas surprins ca cu niste calculatoare 286 si imprimante vechi se misca asa repede...si ai nostri cu toata tehnica...astepti 2 luni la rar si iti vine sa te urci pe pereti la restul cozilor...facind abstractie de faptul ca NOI PLATIM BANI GREI! :sr

Link spre comentariu

M-am inscris sa ma reduca la 1 luna....si pe off-road nu e nevoie de carnet :bannana :bannana :bannana

Link spre comentariu

Daaa.... Ma tenteaza sa inscriu si eu Pajerosul meu pe Bulgaria :grin:

Macar sa fac in ciuda p**** cand trec pe langa RAR sau militie. Unde mai pui ca ies si muuuuult mai ieftin...

Domnule, te-ai descurcat excelent. Felicitari si sa-ti traiasca masinuta muuuuult si bine :1

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Multumesc mult pentru urari tuturor! :h5 ....Si daca cineva crede ca pot sa il ajut cu ceva....nu va sfiiti sa ma anuntati :h5

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare