DKW Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Re: Stiu ce vreau, dar nu stiu ce sa iau…sfaturi achizitie Exista 4x4 cu acoperis retractabil electric? Da, Evoque Convertible. :grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
citony2004 Postat Septembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Re: Stiu ce vreau, dar nu stiu ce sa iau…sfaturi achizitie Da, Evoque Convertible. :grin: ha-ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Stiu ce vreau, dar nu stiu ce sa iau…sfaturi achizitie Salut. Dacia Duster nu iti place? Gasesti peste tot, chiar si in UK, RHD, ai variante diferite de motorizari in functie de preferintele tale diesel/benzina, masini destul de fiabile si ieftine la intretinere, 4x4 sau 4x2, taxe mici, piese gasesti pe toate drumurile ... etc. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate