Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ALPI drumuri mititare vechi

habo

Postări Recomandate

Re: ALPI drumuri mititare vechi

si inca citeva:

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

super frumoase pozele...!!!!! peisaj identic cu transalpina

((( si cand te gandesti ca panaramele astea de liberali vor sa asfalteze TRANSALPINA..... doar ptr simplul motic ca pot sa-ti traga si ei un mic comisioan de acolo .... lucrare de 400 mil euro .... oare chiar ne trebuia ...)))

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

super frumoase pozele...!!!!! peisaj identic cu transalpina

((( si cand te gandesti ca panaramele astea de liberali vor sa asfalteze TRANSALPINA..... doar ptr simplul motic ca pot sa-ti traga si ei un mic comisioan de acolo .... lucrare de 400 mil euro .... oare chiar ne trebuia ...)))

Probabil ca si-au cumparat multe gulere albe terenuri in zona la preturi de nimic si acum vor sa le mareasca valoarea.

Avand in vedere ca pe Valea Prahovei nu mai ai loc sa arunci un ac, vor sa mute polul dezvoltarii turistice !

Link spre comentariu

Foarte frumos.Poti sa ne dai detali despre traseu?

am mers de la SanRemo tot in sus pe granita dintre Italia si Franta si am ajuns linga Elvetia in sudul lui Matterhorn.

as putea pune de pe Garmin: tura.gdb dar primesc mesajul: Extensia gdb nu este permisă.

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

Se poate arhiva fisierul in format zip, si dupa aia se poate atasa:

fiindca este permis doar 200kb trebuia sa impart si sa scurtez...

Track-ul de pe Garmin:

Link spre comentariu

cine cauta informatii despre drumuri in alpi: carte f. buna:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

la weekend am fost la Cortina D´Ampezzo si Lago di Garda, citeva poze:

mai multe poze aici:

http://picasaweb.google.com/habo25/DolmitenGarda#

Link spre comentariu

Unde gasesc si eu cartea?

amazon.de

http://www.amazon.de/Gro%C3%9Fer-Alpens ... 494&sr=1-1

dar nu ma intreba cum e cu comanda din RO ???

Link spre comentariu

Salut,

n-am investit inca in Denzel pentru ca nu eram sigur ca o sa-mi foloseasca, si nici nu l-am gasit prin librarii ca sa il rasfoiesc. Poti te rog sa te uiti daca sunt ceva descrieri de drumuri categoria 3, 4 sau 5 in zona Garmisch / Allgäu (+/- 150 km) ?? Ti-as fi recunoscator.

Radu

Link spre comentariu

Poti te rog sa te uiti daca sunt ceva descrieri de drumuri categoria 3, 4 sau 5 in zona Garmisch / Allgäu

din pacate din germania nu este trecut nimic in carte, asta ptr ca aici nu ai voie sa faci mai nimic :cr :cr

Hami

Link spre comentariu

"In 1935, la inaugurarea Drumului Regelui, Carol al II-lea si suita sa au parcurs traseul Salistea-Novaci in opt ore. In zilele noastre, ca sa ajungi pana pe pisc, pe varful Papusa, adica doar jumatate din drum, cu un automobil de teren de marca iti ia opt ore, iar pana in Novaci mai faci inca doua ore".

O fi bine. o fi rau ca transalpina se va moderniza??

mai multe detalii,

http://www.romanialibera.ro/a1623/sens- ... gelui.html

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare