Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Panou de control A/C -Toyota J7-Nelamurire

MudMan

Postări Recomandate

Salut tuturor! Incep prin a spune ca s-ar putea ca titlul sa nu fie prea concludent. De asemenea, mentionez ca e posibil ca intrebarile pe care urmeaza sa vi le adresez sa fi fost discutate deja pe forum, dar eu mi-am facut datoria si am cautat. Evident nu am gasit nimic, iar in cazul in care nu am cautat destul de bine imi cer scuze.

Fara sa o mai lungesc voi incepe cu intrebarile:

1. In primul rand as dori sa stiu daca exista vreo metoda de iluminare a "panoului de A/C" din fabrica(mentionez ca masina nu are instalatie de A/C).Intreb asta pentru ca banuiesc ca "japonezu' ala mic" care a facut masina, stia el ce face si pentru ca imi este dificil sa folosesc acel panou seara pentru ca nu vad nimic acolo fara sa aprind becul de pe plafon sau fara sa fiu sub un stalp de iluminat.

2.As mai vrea sa stiu daca este cineva care si-a modificat "sonorizarea" masinii, in particular daca este cineva care a pastrat locatia de fabrica a boxelor. In cazul in care cineva a facut asta as vrea sa stiu modelul boxelor folosite, avand in vedere spatiul extrem de mic si alte modificari facute pentru a putea folosi respectivele boxe (modificari=cablaraie).

3.Dupa cum ati observat am un fix cu iluminarea si asta ma duce la ultima mea problema la momentul actual si anume: becul din bord care imi arata daca usile sunt deschise s-a ars si cand am incercat sa il schimb am fost oprit de lungimea cablurilor cu care sunt legate ceasurile, fapt ce nu m-a lasat sa le trag la mai mult de 3cm de pozitia lor initiala. M-am dat batut din cauza lipsei de timp si as vrea sa stiu daca a mai fost cineva pus in aceasta situatie si cum a rezolvat-o.

O seara buna!

Mud treatment is the best treatment!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare