bocancel Postat Mai 29, 2016 Partajează Postat Mai 29, 2016 (editat) Are cineva pe aici cu AC mudelul 2.5TD din 1995 sau 1997. Imi montez un AC dezmbrat de pe un 2.5 din 97 pe a mea din 95 si in toate manulele ce am gasit este altfel de radiator. As vrea daca are cineva moldelul de radiator cu intrarea si iesirea pe sus(nu o teava dreapta sus si una stanga jos) sa imi zica si mie, de la compresor ,conducta ce merge la radiator este cea dinspre motor sau cealalata sau care merge inauntru ? Editat Mai 29, 2016 de bocancel Tastarura defecta Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 (editat) Dupa multe lucrari,s-a potrivit.Functioneaza foarte bine. Dupa scheme se pare ca nu era original de pe masina luata ci provine de la L200 sau Pajero Pick-up.Initial a mai fost "adaptat" odata. Editat Iulie 12, 2016 de Tavi D. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Predan Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: Aer Conditionat Pajero MK2, 2.5TD din 1997 Am gasit sa cumpar un Pajero Mk2 2.5 Diesel dar la fel, este fara aer conditionat. Este complicat montajul unei instalatii de aer de pe alta masina (tot mk2 volan stanga)? Ma poate ajuta cineva cu montajul? Eu sunt din Pitesti dar ma pot deplasa in tara pentru a rezolva "problema". Oricum din ce am inteles se gasesc mai greu instalatii pentru cele cu volan pe stanga. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Aer Conditionat Pajero MK2, 2.5TD din 1997 Am gasit sa cumpar un Pajero Mk2 2.5 Diesel dar la fel, este fara aer conditionat. Este complicat montajul unei instalatii de aer de pe alta masina (tot mk2 volan stanga)? Ma poate ajuta cineva cu montajul? Eu sunt din Pitesti dar ma pot deplasa in tara pentru a rezolva "problema". Oricum din ce am inteles se gasesc mai greu instalatii pentru cele cu volan pe stanga. Va multumesc! L-am montat singur in 2 saptamani,doar in weekenduri ,deci cam 4 zile mi-a luat. L-am montat si a mers 2 saptamani OK ,apoi a pierdut presiunea.Am verificat,am gasit conducta fisurata, am inlocuit-o am cheltuit 750 lei cu reparatia in total si asa ramas. Nefunctional. La primavara il demontez si il pun de vanzare inapoi la dezmembrari.Mi-a mancat nervii si nu mai vreau sa pierd timpul cu el. Nu am gasit nici un service care sa il monteze initial. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Predan Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Aer Conditionat Pajero MK2, 2.5TD din 1997 Am inteles! Nu ma complic nici eu cu operatiunea asta.. Imi faceam griji cu dezaburirea mai mult, nu neaparat pentru caldura, dar din ce am vazut pana acum, face fata ventilatia fara aer conditionat. Multumesc pentru raspuns! O seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Octombrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Aer Conditionat Pajero MK2, 2.5TD din 1997 Depinde ce faci vara cu masina.Daca nu mergi prin oras la peste 30 grade nu ai nevoie. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Predan Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Aer Conditionat Pajero MK2, 2.5TD din 1997 S-ar putea sa schimb masina pana la vara.. Altfel da, vara probabil e greu fara aer conditionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate