Liviu-San Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Ma uitam pe net dupa una alta si am dat de un Freelander care avea un loc in plus, in portbagaj. Stie cineva de la ce masina ar proveni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? Pare a fi de Defender...o sa ma uit maine,am doua in magazie. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? Trecand peste partea de tiganie, eu nu as sta pe locul ala! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? Trecand peste partea de tiganie, eu nu as sta pe locul ala! Utilitatea cred ca e mai importanta decat tigania. De ce nu ai sta pe locul din spate, dezvolta un pic, ca m-ai lasat asa...neterminat:grin: (lasand la o parte siguranta, care cred ca e aceeasi la orice tip de autovehicul cu 7 locuri) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? asa la prima vedere (eu sunt un tip la 1,82m) cred ca am sanse destul de mari sa-mi "mentin" cocoasa, pozitia genunchilor care sigur dau in "masuta", apoi faptul ca modul in care este pusa centura ma face sa cred ca nu se inchide in toate cele 3 puncte. Daca era varianta in 2 usi poate era altceva... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? asa la prima vedere (eu sunt un tip la 1,82m) cred ca am sanse destul de mari sa-mi "mentin" cocoasa, pozitia genunchilor care sigur dau in "masuta", apoi faptul ca modul in care este pusa centura ma face sa cred ca nu se inchide in toate cele 3 puncte. Daca era varianta in 2 usi poate era altceva... Daca erau scaunele puse invers,ar fi facut sens centura in 3 puncte, dar in pozitia asta, nu vad la ce ar ajuta. Oricum, la impact din spate,nu prea-si mai are rostul centura,indiferent de pozitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? Daca erau scaunele puse invers,ar fi facut sens centura in 3 puncte, dar in pozitia asta, nu vad la ce ar ajuta. Oricum, la impact din spate,nu prea-si mai are rostul centura,indiferent de pozitie. Eu puneam o centura sport. De ce? Cred ca am toate sansele (daca LR este tavalit prin off) sa ma dau cu capul de "muchii". Legat de impactul din spate.... mai bine nu! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 (editat) Re: Locuri 6-7 Freelander? Eu cred ca va faceti prea multe probleme! E foarte clar ca acele locuri suplimentare vor putea fi folosite numai ocazional si nu vor trebui sa existe in masina la o deplasare pe sosea. Nu stiu cui i-ar conveni sa plateasca o omologare individuala la RAR doar pentru "avantajul" unui loc in plus (sau doua):grin::grin::grin: Iar existenta acelui scaun in masina in eventualitatea unui control RAR in trafic... genereaza cel putin complicatii si batai de cap inutile Editat Iunie 1, 2016 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? Eu cred ca va faceti prea multe probleme! E foarte clar ca acele locuri suplimentare vor putea fi folosite numai ocazional si nu vor trebui sa existe in masina la o deplasare pe sosea. Nu stiu cui i-ar conveni sa plateasca o omologare individuala la RAR doar pentru "avantajul" unui loc in plus (sau doua):grin::grin::grin: Iar existenta acelui scaun in masina in eventualitatea unui control RAR in trafic... genereaza cel putin complicatii si batai de cap inutile big like! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 (editat) Re: Locuri 6-7 Freelander? @ Tedy, eu chiar as avea nevoie de scaune in plus, ca merg la tara destul de des cu finii si cu copii,suntem 6. De aceea,cand o sa-mi schimb masina, o sa caut un model la care sa-i montez cele 2 scaune daca nu le are.Cum ar fi un Pajero Sport sau un Pathfinder. L.E.- nu stiu cat costa omologarea individuala, dar sa pui 2 scaune pe o masina care este deja prevazuta cu al 3-lea rand de scaune, RAR-ul te usureaza de 800 lei taxe+ hartie de la un service autorizat . Acolo mai dai 2-300 lei Editat Iunie 1, 2016 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? Cum ar fi un Pajero Sport ... Pajero Sport <2007 nu a avut niciodata mai mult de 5 locuri, deci nu cred ca vei putea omologa asa ceva. In plus, podeaua in portbagaj este inalta si nu ai cum sa pui un scaun/bancheta acolo, cel mult poti sta "turceste" direct pe podea. SUV-urile, ca si break-urile, neavand sasiu, au podeaua pozitionata mai jos, si ai sanse mai mari sa pui un scaun/bancheta in spate, decat intr-un Pajero Sport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? Pajero Sport <2007 nu a avut niciodata mai mult de 5 locuri, deci nu cred ca vei putea omologa asa ceva. In plus, podeaua in portbagaj este inalta si nu ai cum sa pui un scaun/bancheta acolo, cel mult poti sta "turceste" direct pe podea. SUV-urile, ca si break-urile, neavand sasiu, au podeaua pozitionata mai jos, si ai sanse mai mari sa pui un scaun/bancheta in spate, decat intr-un Pajero Sport. Bine ca mi-ai spus, n-am stiut. Am crezut ca daca are Terrano care parca e o idee mai mic,are si Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? Terrano e mai "tuguiat", de aici si impresia generala de instabilitate pe care ti-o da impactul vizual. Pajero Sport este var cu Jeep Grand Cherokee, ca sa zic asa, cu caroserie de tip wagon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? Disco 3-4 are locurile 6-7 functionale si in cazul adultilor,restul nu prea. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yooo Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? 7 locuri are si hyundai santa fe model 2007->. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Re: Locuri 6-7 Freelander? 7 locuri are si hyundai santa fe model 2007->. Si Toyota 78 are locurile 6 si 7...... Va rog mentineti discutia on-topic, adica doar despre Freelander ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate