mehialex Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 (editat) Salut, Am nevoie de un cod si/sau de un site/magazin de unde pot achizitiona o piulita pentru rulment fata Suzuki Jimny. Am masina in service pentru schimbarea rulmentului dar este foarte deterioarata piulita si nu stiu de unde o pot achizitiona in vederea inlocuirii. Am adaugat mai jos un link cu poza piesei in cauza. Multumesc anticipat pentru ajutor ! Download link https://we.tl/oxtWUt9j1f Editat Mai 30, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Piulita rulment roata fata Suzuki Jimny Ti-ar creste sansele daca ai pune poza aici , nu toti utilizatorii doresc sa downloadeze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Re: Piulita rulment roata fata Suzuki Jimny Ti-ar creste sansele daca ai pune poza aici , nu toti utilizatorii doresc sa downloadeze... @Alin : Rezolvat ! @mehialex : Pe viitor intai citeste mai jos care este procedura de postare a pozelor : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Re: Piulita rulment roata fata Suzuki Jimny Am nevoie de un cod si/sau de un site/magazin de unde pot achizitiona o piulita pentru rulment fata Suzuki Jimny. 43461-82CB0 noua si orginala costa in jur de 200 lei. cauta la autonet si la radacini, poate o au ei pe stoc, dar ma indoiesc. daca nu cauta la dezmembrari. piulita noua va arata la fel daca dorel care o monteaza o strange cu dalta si ciocanu in loc sa folosesca cheia speciala 09944-77010. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mehialex Postat Mai 31, 2016 Autor Partajează Postat Mai 31, 2016 Re: Piulita rulment roata fata Suzuki Jimny 43461-82CB0 noua si orginala costa in jur de 200 lei. cauta la autonet si la radacini, poate o au ei pe stoc, dar ma indoiesc. daca nu cauta la dezmembrari. piulita noua va arata la fel daca dorel care o monteaza o strange cu dalta si ciocanu in loc sa folosesca cheia speciala 09944-77010. Mulțumesc pentru răspuns! Am comandat deja piulita . Cea veche a fost chinuita de mecanicul vechiului proprietar. O mai țin pe cea veche pana vine coletul. Am găsit și cheie speciala dar costa prea mult; în jur de 300 lei; a încropit mecanicul o cheie similara pe strung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate