Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

11 iunie Campina - Secaria - Baiului - Busteni

Pleampa

Postări Recomandate

In urma unei discutii avuta pe acest topic Doftana - Pasul Predeluș - Sacele - Azuga propun o iesire pe creasta Baiului daca vremea va permite.

Personal sunt liber si doritor de aceasta plimbare "soft" deoarece nu am mai fost niciodata si speram sa ies acum pe 4 iunie dar planurile au fost schimbate datorita ploilor abundente.

As ruga un moderator, daca considera oportun, sa mute discutiile avute pe topicul mai sus mentionat care fac legatura cu aceasta iesire.

Vom folosi trackul oferit de @Nicul [ATTACH]264688[/ATTACH] cu continuarea spre Busteni.

Creasta Baiului.kmz

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 11 iunie Campina - Secaria - Baiului - Busteni

vezi ca pe 4 iunie se face un Trip de catre cei de la 100tracks.net in muntii Baiului :)

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

....................

Personal sunt liber si doritor de aceasta plimbare "soft" deoarece nu am mai fost niciodata si speram sa ies acum pe 4 iunie dar planurile au fost schimbate datorita ploilor abundente.

Da, stiu, dar au fost schimbate traseele si nu mai au legatura cu creasta Baiului ci doar cu Tesila, Comarnic, Alunis, Cocorastii s.a.m.d..

Cel putin asa inteleg din poza track-ului postata pe topicul intalnirii din 4 Iunie http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92294-TRIP-CLASS-CHALLENGE-Campina-4-IUNIE-2016&p=1060993&viewfull=1#post1060993.

Daca ma insel, nu-i Bai, mai ies odata pe Baiului :wink:

Si noi venim maine la Campina, ajungem pe la ora 9.

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Traseul este pentru o singura zi, din punctul meu de vedere, am 30min. de mers de la Campina pana acasa sau o ora din Busteni.

Sunt binevenite, chiar dorite :wink: , sugestii si propuneri.

Link spre comentariu

Vroiam sa ajungem si noi prin zona aia, dupa track-ul de la 100tracks, dar nu asa de brusc. :) Sa vedem cum stam cu programul atunci, si iti zic daca venim, pentru ca we urmator mergem dupa daci. Pentru tura "mea" ma gandeam la innoptat in vreo poienita, ceva... A doua zi o urcare la Sfinx, cu telecabina, in drum spre casa... Asta cu Sfinxul o pot executa si singur, la intoarcere, nu e musai sa vrea toata lumea...

Link spre comentariu

Chestia cu poienita este ok pentru noi, mai avem timp de povestit, dar vom avea catelul cu noi si nu as vrea sa va deranjeze.:h5

Cred ca ne putem adapta functie de situatie si imprejurari.

Eu nu pot merge cu dacii liberi deoarece nu mai am timp liber pana la sfarsitul lunii iulie.

Trebuie sa profit, daca se va putea, de ultimul meu we liber pana atunci.:al

P.S. Se poate inopta pe Valea Cerbului, dar de obicei vin ursii in zona.

Noi am fost la Sfinx in urma cu 5 ani si am fost campati la Pestera in zona telecabinei si in urma cu 3 ani am fost la Cabana Omu lasand masina la Piatra Arsa deci, vom sari partea asta :wink:

Editat de Pleampa
Link spre comentariu

Nu ne deranjeaza catelul, si sper sa nu-l "deranjam" noi pe el. :)

La Sfinx am mai fost, dar as mai urca o data.

De dormit, dormim in masina, deci destul de in siguranta... Daca ai idee de vreo zona faina si relativ sigura, ar fi fain de stat in natura o noapte. In 1-2 zile confirm daca avem liber we ala, si in functie de ce se mai hotaraste aici, stabilim ce si cum.

Link spre comentariu

Problema este weekendul, aglomeratie mare si greu de gasit un loc liber dupa ora pranzului, mai ales daca este vreme buna.

Eu zic sa ne orientam, dupa ce tarversam creasta, de un loc propice camparii sau continuam pana la Pestera pe drumul de Targoviste - Bolboci - Padina - Pestera si este imposibil sa nu gasim loc. Personal as ocoli Valea Cerbului din cauza aglomeratiei.

Daca nu ai urcat pana acum de la Pestera la Sfinx, ar fi o sansa buna sa vezi si partea asta.

Editat de Astral
De unde naiba tot scoateti doi de i ...?!?
Link spre comentariu

Deocamdata ploua la mine la tara, in apropiere de Campina pe la Provita - Sultanu, si cred ca a plouat si pe munte.:cr3

Daca de maine nu iese soarele, nici noi nu vom merge, poate doar sa trecem prin zona sa vedem cum sunt drumurile.:dr2

Link spre comentariu

Datorita conditiilor meteo nefavorabile, aceasta iesire se anuleaza. :ang2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare