Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reportaj National Geographic Traveller

Radu

Postări Recomandate

Re: Reportaj National Geographic Traveller

Azi mi-a venit o idee. Poate ca nu e buna dar e fixa.

Totusi, domnisoara Andreea sa isi faca un cont pe forum si sa citeasca atent ce exista in sectiunea "Iesiri la sfarsit de saptamana".

Crede-ma ca am stat azi vreo 3 ore si am citit si vizializat poze de la iesirile noastre mai vechi, spontane sau organizate.

Eu zic ca isi poate face o idee despre ce inseamna offroad-ul la noi.

Eventual sa aduge si impresii din sectiunea de Intalniri sau Competitii.

Are absolut toata informatia pentru un articol complet.

Open mind

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are absolut toata informatia pentru un articol complet......zici tu Max....dar de ce asteapta atat?

Cate reportaje corecte despre noi cei cu offroadul ai vazut in presa?....peste tot spun ca noi distrugem natura :ce

Link spre comentariu

Vizitator koala

15 mai 2008 :

viewtopic.php?f=19&t=2916

Eu scriu pentru o revista on-line, 4x4offroads.com de ceva vreme, am mai acoperit cateva subiecte ale Off Road Adventure Romania, cum ar fi ultimele doua umanitare si cateva concursuri. Mi s-a cerut sa fac un reportaj/descriere+poze pe tema "masina de Challenge perfecta". Am vazut prin poze cateva masini foarte interesante si as vrea sa stiu daca cineva dintre voi ar fi interesat sa isi puna masina sub lupa pentru un reportaj. Sper ca nu a deranjat postul :sr , dar m-am gandit ca ar fi o chestie interesanta.

Toate cele bune,

R.

Radule, ce se mai aude despre acea minunata initiativa ? ... ma gandesc poate la o colaborare de a ta cu Andreea ... chiar daca ea este suspicioasa in ceea ce ne priveste, si nu considera ca "se merita" sa incerce sa ne cunoasca, poate ca tu ai putea sa ii spui mai bine cum stau lucrurile pe aici ... doar au trecut aproape 5 luni de cand te documentezi pentru reportajul acela ...

o seara placuta,

Link spre comentariu

Are absolut toata informatia pentru un articol complet......zici tu Max....dar de ce asteapta atat?

Cate reportaje corecte despre noi cei cu offroadul ai vazut in presa?....peste tot spun ca noi distrugem natura :ce

De asta am scris "Open mind".

Daca nu are posibiitatea sa iasa cu noi, atunci in sectiunile pe care le-am spus mai sus ne pot vedea asa cum suntem.

Bineinteles ca perceptia generala este ca noi distrugem padurea.

Eu pot sa zic ca am convins cateva persoane foarte vehemente ca nu e asa.

Da, am putea sa o facem...dar in nici un caz nu o distrugem.

Noi vedem foarte bine si cine distruge padurea.

Dar, cum romanii sunt mai catolici decat Papa, e foarte simplu sa se dea vina pe masinile de teren pentru dezastrele care sunt in paduri.

Din pacate, nu vom avea niciodata castig de cauza in fata celor care distrug cu adevarat. Ei sunt protejati de lege in Romania. La ei trebuie sa ne milogim ca sa obtinem acces in paduri. Si ne arunca in fata legea.

Vanatorii, de asemenea sunt protejat de legi. Ei ar trebui sa stea de aceeasi parte a mesei cu noi cand sunt negocieri legate de accesul in padure deoarece si ei sunt niste UTILIZATORI ai padurilor exact ca si noi. Dar nu, ei stau in fata noastra si ne spun ca nu avem ce cauta in padure. Si sunt protejati de legi si de Codul Silvic. Se justifica prin faptul ca ei hranesc animalele si le tin sub control. Intradevar, asa fac dar o fac pentru ei. Ca sa aiba ce sa impuste.

Au platit vreodata stricaciunile pe care le fac porcii mistret in recoltele oamenilor? Eu nu am auzit de asa ceva.

Aici pot fi povesti foarte lungi care nu se vor termina niciodata. Le-am adus in discutie pentru ca sunt implicat intr-un proiect care sa ne asigura in oarecare masura accesul in paduri si vad de cine ne lovim.

Stiu ca sunt si vanatori pe forum care probabil ca se vor simti ofensati dar as vrea sa imi spuna in ce parte gresesc.

Si aceste sunt discutii care pot face parte dintr-un eventual articol despre offroadul din Romania.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

La ce tocmai ai spus, max, trebe să scriu păţania unui offroader: merge în pădure, suprinde oameni ce tăiau copacii unul după altul, le ia numărul de înmatriculare al maşinii, raportează defrişarea la ocolul silvic, nu primeşte nici un răspuns, se reîntoarce la ocolul silvic şi i se spune că nu mai are voie cu maşina în pădure. Aşadar, iată că paznicii ce-i punem la stână sunt chiar lupii care aruncă vina pe restul erbivorelor (fără nici o aluzie răutăcioasă :grin:) că dispar oi. Dacă vrea reportaj interesant şi o ţin balamalele, ar putea scormoni subiectul ăsta.

Link spre comentariu

Mai stimati colegi.......hai sa ne calmam un pic........si sa incercam sa impacam si capra si varza

Domnule Radu.......intrucat am fost mentionat intr-unul din posturile dumneavoastra.....imi permit si eu sa am dreptul la o mica opinie. Personal nu banuiesc pe nimeni de intentii rele asha.....apriori......dar cum intamplator sau intentionat lucrez de vreo 17 ani in presa....respectiv in TV......parca nu mi se pare chiar OK pt un reporter....indiferent de ce limba vorbeste acesta....sa-si adune informatii prin terzte persoane atunci cand ar avea posibilitatea sa le gaseasca fara efort direct la sursa.

In cazul in care se teme domnisoara Andreea de o eventuala fractura in comunicare .......o asiguram de toata cooperarea noastra si de faptul ca avem IQ-ul un pic mai mare de 3,14......si mai rupem si noi doua-trei vorbe in graiuri , dialecte si limbi de circulatie internationala.

Altfel....initiativa dumneaei si (evident si a dumneavoastra) este absolut fantastica.......si faptul ca o ajutati mi se pare chiar notabil si meritoriu.

Suntem absolut deschisi oricarei colaborari......si eu unul promit ca ii pun la dispozitie toata arhiva de fotografii facute cu prilejul diverselor evenimente.

Nu va impiedicati va rog de presupusa malitiozitate........pt ca ea ...va asigur.....nu exista.

Ceea ce dumneavoastra considerati ironie.......in sistemul nostru de referinta la care (noi) ne raportam......este doar "sharja amicala" .

Glumim destul de acid intre noi......si ridem copios pe urma acestor glume.

Deh......suntem la urma urmei niste tipi mai cazoni......carora le place viata in padure....noroiul....adrenalina....alcoolul tare la final de zi....cantecele si glumele langa un foc sub un cer cu stele.....si asha cum ati remarcat.....ne place sa ne ajutam prietenii atunci cand acestia au nevoie.

In concluzie.....ne bucuram de lucruri simple.

Va rog sa nu ne judecati gresit .....si va asigur de faptul ca in cazul in care veti dori sa fiti prezenti la vreuna din iesirile noastre ......atat dumneavoastra cat si domnisoara Andreea.......veti fi mai mult decat bine primiti.

Va vom considera "din gashca"......si va vom trata ca atare.

In speranta ca nu o sa ramaneti cu resentimente in ceea ce ne priveste......va doresc o zi minunata.

Link spre comentariu

Mai stimati colegi.......hai sa ne calmam un pic........si sa incercam sa impacam si capra si varza

Domnule Radu.......intrucat am fost mentionat intr-unul din posturile dumneavoastra.....imi permit si eu sa am dreptul la o mica opinie. Personal nu banuiesc pe nimeni de intentii rele asha.....apriori......dar cum intamplator sau intentionat lucrez de vreo 17 ani in presa....respectiv in TV......parca nu mi se pare chiar OK pt un reporter....indiferent de ce limba vorbeste acesta....sa-si adune informatii prin terzte persoane atunci cand ar avea posibilitatea sa le gaseasca fara efort direct la sursa.

In cazul in care se teme domnisoara Andreea de o eventuala fractura in comunicare .......o asiguram de toata cooperarea noastra si de faptul ca avem IQ-ul un pic mai mare de 3,14......si mai rupem si noi doua-trei vorbe in graiuri , dialecte si limbi de circulatie internationala.

Altfel....initiativa dumneaei si (evident si a dumneavoastra) este absolut fantastica.......si faptul ca o ajutati mi se pare chiar notabil si meritoriu.

Suntem absolut deschisi oricarei colaborari......si eu unul promit ca ii pun la dispozitie toata arhiva de fotografii facute cu prilejul diverselor evenimente.

Nu va impiedicati va rog de presupusa malitiozitate........pt ca ea ...va asigur.....nu exista.

Ceea ce dumneavoastra considerati ironie.......in sistemul nostru de referinta la care (noi) ne raportam......este doar "sharja amicala" .

Glumim destul de acid intre noi......si ridem copios pe urma acestor glume.

Deh......suntem la urma urmei niste tipi mai cazoni......carora le place viata in padure....noroiul....adrenalina....alcoolul tare la final de zi....cantecele si glumele langa un foc sub un cer cu stele.....si asha cum ati remarcat.....ne place sa ne ajutam prietenii atunci cand acestia au nevoie.

In concluzie.....ne bucuram de lucruri simple.

Va rog sa nu ne judecati gresit .....si va asigur de faptul ca in cazul in care veti dori sa fiti prezenti la vreuna din iesirile noastre ......atat dumneavoastra cat si domnisoara Andreea.......veti fi mai mult decat bine primiti.

Va vom considera "din gashca"......si va vom trata ca atare.

In speranta ca nu o sa ramaneti cu resentimente in ceea ce ne priveste......va doresc o zi minunata.

:g

toti gandim asa...numai nu am putut exprima asta in cuvinte

degeaba avem privire inteligenta...nu se vede ...decat in teren

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare