Dan Cilan Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Atelajul meu : Ford Ranger 2,5 TDI cam sarac in dotari , nu are nici un blocant. :cr 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: Ford Ranger Sau asa.... 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ford Ranger http://www.jamesduff.com/ crede-ma in materie de bronco si ranger sunt ai mai tari si mai ieftini Rabdare cu ei ca-s si ei americani saracii P.S. cand vrei piese pune-i sa-ti trimita cu posta lor, dureaza cam 14 zile dar pretul e rezonabil Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ford Ranger Mi-ar place mie asa ceva! Dar al meu saracu' e model facut pentru Europa cu Euro 4. Alea de care zici tu cu motoare de 6000 pe benzina nu stiu daca ar trece testele de poluare de la noi ! :tr 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ford Ranger Asta era intr-o vreme de vinzare pe mobile.de. @Dan Cilan cum e masinuta d.p.d.v. al fiabilitatii. Poti sa ne impartasesti cite ceva??? Merci anticipat I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ford Ranger @dankrp bara este din fabrica , carligul de tractare l-am montat eu ( l-am cumparat din Germania ) , ala ma protejeaza ! :grin: pentru off-road vreau sa iau ceva cu doua usi din Germania inca nu stiu ce !Deocamdata studiez bine acest forum ( parerile sunt impartite aici la voi dar parca ma tenteaza o Toyota LC ! ) si pana la vara ma hotaresc. @44-WLD Am avut primul meu 4X4 o Mazda B 2500 (care este identica cu Ford Ranger, de fapt este exact aceeasi masina , doar emblema de pe volan difera!)vezi : viewtopic.php?f=4&t=4061&start=0 .Am luat-o din Germania ( avea 39.000 km) si am umblat cu ea 100.000 km.Trebuie sa-ti spun ca am lucrat cu ea hard , am tras trailer ( eu aduc masini din Europa) si am fost foarte multumit.Singura problema a fost ca mi s-a dus o cruce de la cardan pa la 130.000 km.Deci cred ca este o masina fiabila.Noul Ford Ranger ( care este identic pana la ultimul surub cu Mazda BT50 ) are fata de generatia anterioara ( cel pe care l-ai vazut pe mobile.de are 116 cp) , 142 CP si sa stii ca se simte mai ales pe autostrada daca ai trailer incarcat si urci o panta prelungita ca si aceea de la intrarea in Viena dinspre Linz !Pot sa spun ca sunt multumit de Ford , i-si face treaba. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Ford Ranger "Mi-ar place mie asa ceva! Dar al meu saracu' e model facut pentru Europa cu Euro 4. Alea de care zici tu cu motoare de 6000 pe benzina nu stiu daca ar trece testele de poluare de la noi ! " ... pai , aia sunt furnizori de sisteme de suspensie si acareturi de 4x4 ; rapoarte, blocante etc n-au treaba cu motoarele le dai VIN -ul si te aranjeaza ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Ford Ranger Sa-l stapanesti sanatos. E super. Eu asa ceva am vrut sa iau si sa-l modific. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Ford Ranger Nu prea e masina de noroi ! Are ampatament de 3 metri ! Mult prea mare! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Ford Ranger Stiu dar oricum e super. Am mers cam cu toate pick-up urile ( mai putin TATA si Isuzu) si cred ca e cea mai reusita. Am avut ocazia sa particip anul trecut la lansarea lui Ford Ranger cu baietii de la Taifun OffRoad pe un traseu "Cheile Gradistei via Muntii Ciucas (Tabla Butii), iar masina suficient de "off road" ca sa faca fata traseului cu iarba, stanca, bolovani, noroi, zapada, padure, macadam, asfalt. Cam toate felurile de drum (sau carari, in lipsa lui)" E drept ca nu poti face ce poate un Wrangler dar nici eu nu am nici macar portbagaj, dapai bena de 1tona, si nici nu pot tara platforma de 3 tone. Numai drumuri bune si fara evenimente neplacute. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Ford Ranger Frumoasa masinuta....Sa va aduca numai bucurii.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Ford Ranger Merci Constanta , sa gasesti ceea ce cauti la Hamburg ! Bafta! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Ford Ranger Atelajul meu : Ford Ranger 2,5 TDI cam sarac in dotari , nu are nici un blocant. :cr Stai linistit, puntea spate are un LSD care lucreaza chiar bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Ford Ranger Ce inseamna prescurtarea LSD ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Ford Ranger Diferential cu alunecare limitata. "Diferential care reduce diferenta de viteza dintre roti. LSD-ul imbunatateste tractiunea impiedicand roata care patineaza sa mai primeasca putere de la motor. Acest lucru forteaza ambele roti tractoare sa aiba aceeasi viteza de rotatie indiferent de tractiunea disponibila. Rotile sunt totusi actionate diferit la conditii normale de drum, dar tractiunea este imbunatatita cand masina ruleaza in noroi sau pe zapada. Diferentialul partial de alunecare asigura transmiterea unei rotatii la ambele roti chiar daca una dintre ele se afla pe o portiune alunecoasa." "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger Diferential cu alunecare limitata. "Diferential care reduce diferenta de viteza dintre roti. LSD-ul imbunatateste tractiunea impiedicand roata care patineaza sa mai primeasca putere de la motor. Acest lucru forteaza ambele roti tractoare sa aiba aceeasi viteza de rotatie indiferent de tractiunea disponibila. Rotile sunt totusi actionate diferit la conditii normale de drum, dar tractiunea este imbunatatita cand masina ruleaza in noroi sau pe zapada. Diferentialul partial de alunecare asigura transmiterea unei rotatii la ambele roti chiar daca una dintre ele se afla pe o portiune alunecoasa." Cam asta ar fi explicatia, eceptand partea subliniata cu rosu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger Merci baieti ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger Suzuker are dreptate. Scuze, de fapt transmite putere si la roata care nu patineaza. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger Dar tot nu-mi place cum se comporta la noroi.Dupa o plaie am intrat in niste fagase de tractor dar nu foarte uriase si oricat m-am chinuit nu am putut vira dreapta sa o iau pe un drum lateral.Orice faceam masina se deplasa lateral ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger cu ce cauciucuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger cu alea a ei din fabrica 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger Poate anveleopele nu sunt cu profilul cel mai indicat... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger Normal ca nu sunt de noroi , sunt ceva 235//70/15 Michelin A/T Dar nici noroiul ala nu era nu stiu iesit din comun.Am avut un L200 cu diferential blocant care 100 % nu m-ar fi facut de rusine in asa noroi mic! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger Am vazut super masini incaltate aiurea care patinau pe o zeama de noroi...si dacie papuc cu anvelope cu crampoane care a trecut simplu numai cu tractiune spate...+multe filmulete pe youtube... Din experienta de la turisme am vazut ca nici anvelopele de iarna nu sunt toate la fel....Pe FORD-ul meu am 2 italience resapate care asta iarna au facut minuni....(sunt ca cele vechi de ARO) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Ford Ranger incearca niste at-uri si ai sa vezi diferenta...merg bine si pe asfalt nu fac nici zgomot iar daca nu ceri extrem, binisor si pe noroi zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate