smihai Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Salutare.Vin si eu cu o problema care am constatat o recent. Cand trec printr o balta mai mare am observat ca masina nu se mai tureaza mai mult de 3-4 mii de ture pentru o scurta perioada de timp,ulterior isi revine.De la ce sa fie?Intra apa la delcou?Multumesc! Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morbidex Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Re: Nu se mai tureaza! Salut Nu are cum a intra apa la delcou, e montat destul de sus la spate, atunci n-ar merge nici rotund. E si izolat Poate ca iti intra apa la filtru de aer, verifica de unde trage motorul aer, e o teava de la caracasa de filtru de aer care se duce fix in fata, undeva in zona farului, la un loc cam neconvenabil. Din aceasta cauza daca intri tare intr-o balta poate ca absorba si apa, am avut un feroza la care aceasta teava a fost taiat si cu doua coturi de teava directionat catre spate ca sa nu intra direct apa cum te arunci in apa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate