J.T Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 In urma curateniei prin garaj am dat de un brat inferior pentru punte fata XJ si poate cineva are nevoie de el . tel. 072l.l59.l59 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Octombrie 25, 2016 Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Re: Donez brat inferior punte fata pentru Cherokee XJ 1984-2001 In urma curateniei prin garaj am dat de un brat inferior pentru punte fata XJ si poate cineva are nevoie de el . tel. 072l.l59.l59 Salut,il mai ai?il vreu eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Re: Donez brat inferior punte fata pentru Cherokee XJ 1984-2001 Da,il mai am ! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate