adi_1 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Salutari, Sper ca nu postez unde nu trebuie, dar nu am gasit un forum mai potrivit. Vreau sa intreb daca se practica si iesiri cu grupuri cu media de varsta mai scazuta, sau ma pot integra cu succes intr-un grup cu media de varsta mai mare, cum observ ca sunt majoritatea intalnirilor din trecut. (cel putin daca judec dupa varsta celor care posteaza.) Sper sa nu fiu inteles gresit, nu am nimic cu persoanele mai in varsta, dar nestiind care este dinamica acestor intalniri, prefer sa intreb si sa astept raspunsuri. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Re: Info legate de iesiri, varsta etc. Lucrurrile sunt foarte simple : urmaresti iesirile anuntate, iti anunti participarea si te conformezi cerintelor emise de catre organizator. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 13, 2016 Partajează Postat Iunie 13, 2016 (editat) Re: Info legate de iesiri, varsta etc. Salutari, sau ma pot integra cu succes intr-un grup cu media de varsta mai mare, cum observ ca sunt majoritatea intalnirilor din trecut. (cel putin daca judec dupa varsta celor care posteaza.) Sper sa nu fiu inteles gresit, nu am nimic cu persoanele mai in varsta, dar nestiind care este dinamica acestor intalniri, prefer sa intreb si sa astept raspunsuri. Va multumesc. de obicei tineretul e preocupat de feisbuc si masini de strada si mai putin de natura si noroaie , din aceasta cauza pasionati sub 30 + nu prea sunt. Spre exemplu in echipa cu care ies eu nu avem pe nimeni sub 30. Pe de alta parte e de bine sa apara si colegi mai tineri :). Editat Iunie 13, 2016 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi_1 Postat Iunie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2016 Re: Info legate de iesiri, varsta etc. Hehe. Facebookul nu prea s-a legat de mine, iar masinile de strada s-au vandut deja. Natura e mai ok, nu betoanele. O sa urmaresc sectiunea de iesiri si vedem ce se leaga. Va multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Re: Info legate de iesiri, varsta etc. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92511-Plimbare-Baiului-sau-Grohotis-de-Rusalii :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate