Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Info legate de iesiri, varsta etc.

adi_1

Postări Recomandate

Salutari,

Sper ca nu postez unde nu trebuie, dar nu am gasit un forum mai potrivit.

Vreau sa intreb daca se practica si iesiri cu grupuri cu media de varsta mai scazuta, sau ma pot integra cu succes intr-un grup cu media de varsta mai mare, cum observ ca sunt majoritatea intalnirilor din trecut. (cel putin daca judec dupa varsta celor care posteaza.)

Sper sa nu fiu inteles gresit, nu am nimic cu persoanele mai in varsta, dar nestiind care este dinamica acestor intalniri, prefer sa intreb si sa astept raspunsuri.

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Info legate de iesiri, varsta etc.

Salutari,

sau ma pot integra cu succes intr-un grup cu media de varsta mai mare, cum observ ca sunt majoritatea intalnirilor din trecut. (cel putin daca judec dupa varsta celor care posteaza.)

Sper sa nu fiu inteles gresit, nu am nimic cu persoanele mai in varsta, dar nestiind care este dinamica acestor intalniri, prefer sa intreb si sa astept raspunsuri.

Va multumesc.

de obicei tineretul e preocupat de feisbuc si masini de strada si mai putin de natura si noroaie , din aceasta cauza pasionati sub 30 + nu prea sunt. Spre exemplu in echipa cu care ies eu nu avem pe nimeni sub 30. Pe de alta parte e de bine sa apara si colegi mai tineri :).

Editat de Irod

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Re: Info legate de iesiri, varsta etc.

Hehe. Facebookul nu prea s-a legat de mine, iar masinile de strada s-au vandut deja. Natura e mai ok, nu betoanele. O sa urmaresc sectiunea de iesiri si vedem ce se leaga. Va multumesc pentru raspunsuri.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare