Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

USa spate blocata / Freelander 1 2002 TD

vali mirica

Postări Recomandate

Ca de fiecare data cand am patit cat una nepatita,am apelat la cunostintele colegilor,asa ca:

Ieri dupa ce am inchis usa la spate am ramas surprins sa vad ca nu pot sa o mai deschid.

Ansamblul de fereastra -mecanism funtioneaza si sistemul electric pentru deblocarea usii se aude ,da nu se deschide.

Intrebare: Cum as putea debloca usa ca sa pot se verific mecanismul Multumesc anticipat.

Editat de vali mirica
miricavb
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: USa spate blocata / Freelander 1 2002 TD

Desfaci clapeta de pe mânerul portierei si dai afară mufă de la cele 2 switch-uri, cu o agrafă faci contact pe direct între pini si o deschizi.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Am patit-o si eu anul trecut.

S-a rupt siguranta de plastic care asigura cuplajul intre tija de la motoras (aia protejata cu burduf de cauciuc) si tija de metal prin care este actionat mecanismul. Din cauza asta, s-a desfacut cuplajul dintre cele doua.

Daca si la tine este aceiasi cauza, desfa panoul usii si incearca sa ajungi sa tragi direct de tija metalica. Nu pot sa iti dau detalii, este loc extrem de putin, nici eu nu mai stiu cum am reusit, dupa ce ne-am chinuit doi oameni vreo ora. Am avut avantajul ca am cumparat o broasca SH, si am vazut cum e facuta si pe pipaite am identificat piesele.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am patit-o si eu anul trecut.

S-a rupt siguranta de plastic care asigura cuplajul intre tija de la motoras (aia protejata cu burduf de cauciuc) si tija de metal prin care este actionat mecanismul. Din cauza asta, s-a desfacut cuplajul dintre cele doua.

Daca si la tine este aceiasi cauza, desfa panoul usii si incearca sa ajungi sa tragi direct de tija metalica. Nu pot sa iti dau detalii, este loc extrem de putin, nici eu nu mai stiu cum am reusit, dupa ce ne-am chinuit doi oameni vreo ora. Am avut avantajul ca am cumparat o broasca SH, si am vazut cum e facuta si pe pipaite am identificat piesele.

Scuze pentru raspunsul intarziat dar am fost plecat si pe telefon este mai greu sa raspund.

Corect asa s-a intamplat ,am refacut acea siguranta si acum functioneaza . Multumesc pentru sfat . Sanatate domnilor si drumuri bune!:tk

Editat de vali mirica
miricavb
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare