Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandare autoutilitara 4x4 ...de serviciu

mexx20_ro

Postări Recomandate

Re: Recomandare autoutilitara 4x4 ...de serviciu

Eu am un Hilux de mai bine de un an si 0 probleme.

Nu ar trebui sa scoti din calcul masina doar din cauza unor incompetenti de la o reprezentanta ... Poti binemersi o dara pe an sa mergi altundeva iti place tie sa faci revizia.

Personal am mers cam cu toate, am si avut si 2 Navare dar Hilux este o masina mult mai solida si mai barbateasca.

Mircea,
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am un Hilux de mai bine de un an si 0 probleme.

Nu ar trebui sa scoti din calcul masina doar din cauza unor incompetenti de la o reprezentanta ... Poti binemersi o dara pe an sa mergi altundeva iti place tie sa faci revizia.

Personal am mers cam cu toate, am si avut si 2 Navare dar Hilux este o masina mult mai solida si mai barbateasca.

Mircea, eu unul te cred pe cuvant, dar sa fac 5 ore pe drum pt fiecare intrare in service sau verificare, sincer mi se pare prea mult. Cea mai aptopiata reprezentanta Toyota este in Cluj. Din prisma noului job, activitatea o desfasor exclusiv in judetul Bihor , iar pierderea unei zile pe drum este un lux pe care nu mi-l permit momentan.

Multumesc frumos pt sfat! :tk

Link spre comentariu

@Grig

Perfect de acord vis a vis de service-ul Autobara (Nissan&Renault) din Oradea. Este unul dintre cele mai bune din oras, mai ales daca mergi omeneste la cei mai buni mecanici ai lor, desi unii dintre acestia au plecat dupa niste discutii mai aprinse cu seful de service.

Hiluxul o sa iasa din discutie datorita distantei si timpului care s-ar pierde pana la reprezentanta din Cluj.

AutoSiena este reprezentanta Fiat,Jeep,Alfa Romeo, Lancia.

Alta firma este reprezentanta Toyota in Oradea, dar crede-ma ca lasa mult de dorit...nici nu merita amintit numele acesteia!

Multumesc frumos pt sfat! :h5:tk

Editat de mexx20_ro
Link spre comentariu

Adica eu fac reviziile la Auto Siena pentru Hilux de 2 ani aproape si abia acuma aflu ca sint altii??

E tare de tot!

Grig

P.S. Daca te referi la cei de linga Skoda care erau si Subaru se pare ca nu mai sint acreditati de Toyota.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Un prieten a avut aceeasi problema cu reprezentantele din Tm, asa ca a cumparat masina din Szeged. Nu ai posibilitate sa cauti si in vecini?

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Cipri, iti multumesc pt idee, dar iese din discutie achizitia de la o firma straina.

Oricum, daca Toyota merge inainte pe astfel de "reprezentante" de toata jena, atunci mie personal imi este foarte clar cat tin ei la calitate, cat respecta clientul sau care le este imaginea in Oradea...si problema majora este ca aceasta imagine persista de cel putin 2 ani.

Eu unul sunt scarbit de astfel de firme care se tarasc doar datorita unui anumit producator care si-a format cu greu o anumita imagine!

Ma opresc aici si sincer imi pare rau ca noi, societstea romaneasca, am ajuns asa jos astfel incat sa mai permitem existenta pe piata a unor astfel de firme capusa, firme care nu fac decat sa castige cat mai pot, fara scrupule, desi sunt constienti ca afecteaza extrem de negativ imaginea producatorului pe care il reprezinta.

Respecte dragilor!:tk

Link spre comentariu

Finu eu iti recomand cu incredere Fordul Ranger cu motor de 3,2

Fiabilitatea lui este faina si pretul bun

Mai vorbim la telefon

Link spre comentariu

Bună, așa cum a mai zis un coleg, reprezentanță pt Toyota este Auto Siena, îl cunosc pe cel care se ocupă de Toyota(am luat 3 masini de la el) si este chiar un tip ok, dacă vrei te pun îl legătură cu el.

La fel si cu reprezentanță Ford, cea de pe Borșului, te pun îl legătură si cu ei.

Da mi un mesaj dacă vrei.

Link spre comentariu

Ovidiu, ms frumos dar Fordul iese din discutie. Motorul de 2.2 este extrem de slab , iar cel de 3,2 nu ma incanta cu nimic...plus ca nu imi place nici cum flexeaza in teren, iar feeling meu si al colegului de serviciu a fost acelasi...este o masina invechita dpdv tehnic si mult in urma Nissan-ului NP300. Referitor la Auto Siena(sunt extrem de curios daca vand si Toyota), astept persoana de contact si nr de telefon pe PM. Iti multumesc frumos pt ajutor si sfaturi!

Respecte dragilor! :h5

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Trece timpul si cred ca am ramas dator cu un raspuns. In cele din urma, castigatorul dilemei a fost Navara NP300.

Ce a stat la baza deciziei? Ei bine, au fost cateva chestii simtite la test drive-uri + info de la utilizatori:

-motorul de 2.3 dci de generatie noua pare un motor echilibrat care ofera decenta si destula putere raportat la un consum mediu de 9.0 litri/100 km pe BC si cam 9.5 litri/ 100 km consum real.

-confortul atat pe sosea cat si in teren este cu un nivel peste concurenta la momentul testarii celor luate in discutie

-sistemul de 4x4 cu blocant pe puntea spate asigura o anumita siguranta in teren (coroborat cu anvelope Cooper Stt Pro chiar face casa buna)

-dotarile standard putin peste media clasei

-service si piese asigurate de o retea serioasa si stabila ...cea mai puternica de pe piata ( tinand cont de numarul de service -uri si reprezentante ale grupului Nissan-Renault-Dacia)

Pt moment cam atat, dupa ce acumulam mai multa experienta cu masinuta, o sa imi permit sa mai postez cate ceva.

Respecte dragilor. :tk

Editat de mexx20_ro
Link spre comentariu

Se vorbea mai sus de Ford Ranger....ANPC tocmai a anuntat probleme la modelele cu cutie automata urmand sa se faca rechemari, problema se manifesta prin trecerea din treapta 6 in treapta 1....nu vreau sa stiu cum se manifesta aceasta problema cand masina este in miscare si are cel putin 80-90 de km/h in treapta 6.

http://www.anpc.gov.ro/galerie/file/retrageri/2017/ranger_16S19.pdf

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare