Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare Baiului sau Grohotis de Rusalii

dansoare

Postări Recomandate

Salutare! Intentionez sa ies luni de Rusalii la o plimbare prin zonele noastre preferate de joaca.

Traseul exact nu e stabilit,depinde de nr de masini si echiparea lor.

Nu se vrea neaparat ceva greu ci o tura de placere,peisaje,creasta etc

0723521411 Dan.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plimbare Baiului sau Grohotis de Rusalii

Luni as veni daca plecarea din Bucuresti va fi dupa ora 08:30.

Astept sa vad ce traseu se va alege si ce timpi de plecare - sosire se stabilesc si apoi voi anunta daca voi putea participa sau nu.:cn

Nu vreau sa incurc planurile nimanui din cauza programului meu. :no

:dr1 Mazda B2500 nemodificata dar cu incaltari MT si troliu.

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Pleampa: cu ora de plecare se poate aranja dar sosirea e greu de prezis!:grin:

MT-urile nu cred ca fac fata in padure(e noroi grav si a plouat torential dimineata in zona).

Daca vrei sa mergi da-mi un telefon.

Sintem doar doua masini-Marius din Cimpina cu Samurai si eu.

Editat de dansoare
Link spre comentariu

Am inteles si nu vreau sa va incurc, credeam ca-i o plimbare pe Baiului, ma gandeam la creasta dar daca este vorba de noroi prin padure nu sunt pregatit.:no

Va doresc vreme buna si distractie placuta :h5

S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Sambata as vrea sa dau si eu o tura cu cortul prin Grohotis. Intentionez sa stau la cort si as vrea sa urc din Valeni mai exact din Schiulesti dar as avea nevoie de ceva lamuriri.

cum este traseul si daca sunt posibilitati de campare cu cortul prin zona.

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu

Vezi ca simbata se anunta vreme instabila. Traseul nu e foarte usor,sint citeva portiuni chiar dificile(vreo 3),ultima este o urcare pe pietroaie mari,fara blocant spate doar cu troliu urci acolo. Dupa asta se iese in gol alpin iar chiar inainte de iesirea in creasta mai e o portiune mai expusa.

Ai mai facut traseul? Daca nu,nu cred ca te descurci din vorbe,iti trebuie trackul.

Blocant spate,troliu,Simex...parerea mea!

Editat de dansoare
Link spre comentariu

pot urca din alta parte unde sa fie traseul mai usor? nu am mai fost in zona. din Valea Doftanei urcarea este mai usoara. m-am uitat pe o harta si traseul se continua pana la DN 1a la granita de judete. pe acolo cum este traseul.

multumesc de lamuriri

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu

pot urca din alta parte unde sa fie traseul mai usor? nu am mai fost in zona. din Valea Doftanei urcarea este mai usoara. m-am uitat pe o harta si traseul se continua pana la DN 1a la granita de judete. pe acolo cum este traseul.

multumesc de lamuriri

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu

Prin Valea Doftanei e intr-adevar abordabil,relativ usor si nici nu ai de urcat prin padure(deci noroi deloc sau foarte putin). Vei merge mult pe creasta dar e foarte frumos peisajul.

Mai e o urcare din forestierul de Schiulesti,chiar din capatul lui dar e foarte greu de descoperit(se merge vreo 50m printr-un riu) si este o urcare nu foarte lunga dar extrem de abrupta si prin padure(iar noroi:grin:)-asta ajunge cam la mijlocul crestei Grohotisului.

Locuri pt cort sint destule dar n-am vazut apa sus pe creasta. Or mai fi izvoare dar trebuie sa le cauti.

Link spre comentariu

am vazut ca din schiulesti sunt 2 urcari una pe raul crasna si una mai pe langa. dar o sa merg pe varianta usoara propusa de tine da-mi te rog un indiciu de unde incepe urcarea usoara Trestieni cumva ?

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu

Drumul de creasta e usor,vizibil,poti urca chiar pe virful Grohotis si cobori in Pasul Bratocea,putin mai sus de Cheia.

Vad ca prognoza s-a schimbat pe accuweather,simbata nori si soare!

Link spre comentariu

Se urca din primul sat al Vaii Doftanei-Tesila. Din centru(e un monument acolo) se face dreapta peste riu pe un pod,urmeaza imediat o bifurcatie(o iei spre stinga),mergi vreo 300m si ajungi la un pod de lemn pe care il treci,faci imediat dreapta dupa el si urmeaza un urcus spre stinga(e inca asfalt). Dupa vreo 200m se termina asfaltul si incepe urcare in dreapta printre case.

De acolo te duce drumul,e vizibil.

Link spre comentariu

Eu n-as merge cu SUV,zau.... Ceea ce e usor pt un off-roader poate fi foarte chinuitor sau chiar imposibil pt un SUV.

Mai sint ravene pe ici colo,ceva urcari mai lungi,poate si ceva noroi. Mi se pare riscant cu SUV.

Link spre comentariu

Eu n-as merge cu SUV,zau.... Ceea ce e usor pt un off-roader poate fi foarte chinuitor sau chiar imposibil pt un SUV.

Mai sint ravene pe ici colo,ceva urcari mai lungi,poate si ceva noroi. Mi se pare riscant cu SUV.

mai pune la socoteala si sleaurile de TAF in care a ramas blocat Patrolul, pe forestier ! A trebuit sa il troliem..

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

am eu tracurile salvate in telefon, orux maps, dar nu stiu cum sa le trimit/postez

Screenshot_2016-07-07-21-17-40_1.png.2c4b649a2bfa5aa1b6f5c064c3deb462.png

Apoi < Manage track/routes> , selectezi trackul respectiv cu click pe el , apoi < Export as > , apoi selectezi KML.

Iesi afara din OruxMaps, Intri cu un file manager in locatia, /storage/emulated/0/oruxmaps/tracklogs/ si acolo vezi fisierul care a fost exportat din OruxMaps . de acolo incolo il poti trimite pe email

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

Sa-ti fie de bine :h5

Care a fost traseul pe care ai mers?:al

Link spre comentariu

Miine as iesi in Baiului: un picior ceva,poate o Orjogoaia. Se anunta vreme instabila dar ce conteaza!

E interesat cineva?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare