coltalb Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Ce presiune se foloseste maxim si minim pe asfalt si offroad? La Sigemo mi-au bagat 2 fata spate pt asfalt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Re: Presiune bf goodrich km2 mt 31x10.5 r15 Mai folositi si voi functia "Cautare avansata", macar pentru faptul ca in acest fel veti gasi muuuult mai multe raspunsuri decat veti primi cand puneti o intrebare care, in 99% din cazuri, a mai fost pusa..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 Iti recomand topicul de mai jos, dar chiar n-am avut rabdare sa ti le insir si pe celelalte pe care le-am gasit : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?83236-Presiune-in-roti-recomandata&highlight=presiune REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Iunie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2016 Re: Presiune bf goodrich km2 mt 31x10.5 r15 Multumesc frumos. Si scuze.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 21, 2016 Partajează Postat Iunie 21, 2016 Re: Presiune bf goodrich km2 mt 31x10.5 r15 Multumesc frumos. Si scuze.. Man, nu-i vorba de scuze fata de nimeni, ci pur si simplu e pacat daca nu se profita de toata informatia deja existenta pentru ca sunt foarte multi colegi care nu mai scriu pentru ca ani la rand au tot raspuns si pur si simplu nu le mai vine sa se tot repete....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Iunie 23, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2016 Re: Presiune bf goodrich km2 mt 31x10.5 r15 Aveti dreptate intr-un fel dar dar si cu search-ul asta ai de citit de te plictisesti. As fi vrut un raspuns scurt si la obiect, nu cred ca era mare lucru. Asta e . Multumesc!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Re: Presiune bf goodrich km2 mt 31x10.5 r15 Aveti dreptate intr-un fel dar dar si cu search-ul asta ai de citit de te plictisesti. As fi vrut un raspuns scurt si la obiect, nu cred ca era mare lucru. Asta e . Multumesc!!!! Adica, e mai simplu sa repeti o intrebare a "n-a" oara decat sa cauti si sa citesti ce s-a mai scris! Iar informatia deja existenta pe forum, se poate sterge, ca tot nu mai foloseste nimanui, nu?:ang3:no It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 (editat) Re: Presiune bf goodrich km2 mt 31x10.5 r15 Aveti dreptate intr-un fel dar dar si cu search-ul asta ai de citit de te plictisesti. As fi vrut un raspuns scurt si la obiect, nu cred ca era mare lucru. Asta e . Multumesc!!!! Scurt si la obiect si care sa ti se si potriveasca, nu vei primi, din simplul motiv ca fiecare doreste pentru un anumit tip de drum si pentru ca perceptia fiecaruia pentru presiunea optima din roti este pur personala, deci daca vei avea rabdare sa citesti ce s-a mai scris vei putea afla mai multe pareri, cu exemplificari de situatii si/sau cu justificari de ce au folosit o anumita presiune pentru o anumita dimensiune de anvelopa si din toate aste iti vei forma propria parere despre ce ti se potriveste tie cel mai bine. Si asa cum ti-am scris mai sus, sunt sigur ca nici tu nu te-ai inghesui sa raspunzi la aceeasi intrebare mai mult de 2-3 ori..... Pe de alta parte, nimeni nu impiedica pe nimeni sa-ti raspunda "scurt si la obiect", dar dupa cum vezi, doar eu si Teddy ne conversam cu tine pe topicul asta, iar recomandarea de a citi ce s-a mai scris o poti lua in seama sau o poti ignora. Succes ! :h5 Editat Iunie 23, 2016 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Re: Presiune bf goodrich km2 mt 31x10.5 r15 depinde si de masina si de teren, nu doar de cauciuc. max pt cauciuc ar trebui sa scrie pe el, dar la valoarea aia n-ai de ce sa ajungi. max pt masina e aprox cat scrie pe masina (aprox pt ca acolo scrie probabil pt alte gume), dar mai mult decat scrie acolo n-ai de ce sa bagi. minim - atat cat sa ai aderenta/confort, depinde de la caz la caz. la masina mea sunt trecute 2 marimi de anvelope, una cu janta de 16, una cu janta de 17. presiunile sunt diferite de la una la alta. pe spate e cu 0.5 bar mai mare daca masina e incarcata. pt off road nu scrie. on road ar trebui sa merg cu 2.2, dar pt confort am mers si cu 1.8. off road cu simex am mers si cu 2.2 si cu 1.4 (31x10.5r16), probabil ideal e undeva intre desi au fost situatii in care si cu 1.4 se invarteau in gol. vezi practic si concret pe masina ta cum se aseaza la diverse presiuni. ce e bun pt altii cu aceeasi masina si aceleasi gume s-ar putea sa nu fie bun si pt tine. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Re: Presiune bf goodrich km2 mt 31x10.5 r15 ......ce e bun pt altii cu aceeasi masina si aceleasi gume s-ar putea sa nu fie bun si pt tine. "Scurt si la obiect", dar mai ales corect ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate