maxims Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Buna ziua , Am tot cautat pe forum si nu gasesc. Am o vitara din 1994 cu foarte multe mici probleme. Caut un mecanic bun in Galati , care sa aiba rabdarea sa o bibileasca , eventual sa ii pun un chit de inaltare etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Re: Caut mecanic bun in Galati Ce masina, cu ce motorizare? Ce probleme ai la ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Re: Caut mecanic bun in Galati Ce masina, cu ce motorizare? Ce probleme ai la ea? Pai, vad ca zice ca are o Vitara.....:grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxims Postat Iunie 23, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2016 Re: Caut mecanic bun in Galati Am suzuki vitara 1.6 8 v din 94. De abia am cumpărat mașina. Tremura motorul, când e pe GPL moare motorul la ralanti. Vreau sa îmi verifice sistemul de rulare. Am o bucsa sau ceva care trebuie schimbata. Cu alte cuvinte o verificare totala și reparațiile necesare. Lista continua. Am foarte multe lucruri de făcut și reparat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Re: Caut mecanic bun in Galati Am suzuki vitara 1.6 8 v din 94. De abia am cumpărat mașina. Tremura motorul, când e pe GPL moare motorul la ralanti. Vreau sa îmi verifice sistemul de rulare. Am o bucsa sau ceva care trebuie schimbata. Cu alte cuvinte o verificare totala și reparațiile necesare. Lista continua. Am foarte multe lucruri de făcut și reparat. Cauta-l pe @Sclipici ca e tot Vitarist si e din GL! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tutulina Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Re: Caut mecanic bun in Galati Maiestrul COS de pe forum,el e taticul in Galati. SEBY Tel 0749430212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate