Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat cardan si cruce cardanica

Dan Popescu

Postări Recomandate

Greu de crezut, dar se pare ca am ramas fara cardanul fata la Wrangler YJ 1995, din motive de manipulare/depozitare. De aici se nasc intrebarile:

1) merita sa caut un cardan pe undeva, sh, in toate mintile lui (cam unde si cu cat)

2) merita sa fac unul nou la o firma undeva langa Brasov, iar nu stiu cat ar costa?

3) stie cineva caracteristicile crucilor cardanice (se pare ca si pe fata si pe spate sunt aceleasi), sa-mi aduc de afara mai multe, sa am de schimb pe viitor? Nu sunt langa masina sa le masor....

Vorbesc de cardanul stoc, cu crucile sistem de prindere cu "U-uri si surub", ca in poza.

multam

719750846_cardanjeep.thumb.jpg.b8f30b18322d4d6cecafea8a9851806a.jpg

LA MULTI ANI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfat cardan si cruce cardanica

motor de 2,5.

Masina este intr-o stare excelenta, avand in vedere vechimea. Masina este stoc, cum a venit din fabrica, fara nici un fel de modificare. Totul functioneaza in parametri, motor, cutie automata, aer conditionat, frane, 4x4, etc. Caroseria se prezinta in conditii foarte bune. Nefolosita offroad niciodata. De aceea am scos cardanul fata, din motive de consum, fiind folosita doar ca masina de rezerva, weekend si cateodata iarna cand de exempu passat 4motion nu facea fata. Adica 2-3 saptamani in 10 ani.

Acum vreau sa-i ofer o a doua tinerete, sa-i pun gpl si sa o folosesc zilnic cat stam in tara. In ultimii 4 ani a parcurs adunat sub 1000 km.

Masina NU este de vanzare, cu toate ca am primit zeci de propuneri, unele chiar foarte tentante.

Am rugamintea unui ajutor in ceea ce priveste intrebarile de mai sus.

Daca este necesar va dau si seria de sasiu.

Dar se pare ca am ratacit cardanul....

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

Re: sfat cardan si cruce cardanica

poate cineva sa confirme daca se potrivesc crucile cardanice

DANA SPICER 153X Serie 1310

sau 1330

respectiv

1310 U-Joint Series is the most common U-Joint ever used. It is still used on OE applications. 1.062 cap and 3.219 width. (1 1/16 x 3 1/4 close)

1330 U-Joint Series is very common and used on OE production. 1.0625 cap and 3.622 width. (1 1/16 x 3 5/8)

sau merg amandoua?

multumesc

Editat de Dan Popescu
LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare