pasek Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 A cumparat cineva piese de schimb din USA pentru Vitara ( Sidekick)? Ma refer aici la piese pentru inlocuirea celor existente nu pentru off road... Eu am incercat de mi-au sarit ochii sa dau de un site de unde sa-mi iau niste telescoape, am vazut preturi super convenabile ( zic eu ), am luat legatura si unii nu livreaza in Europa iar altii mi-au dat niste taxe de transport de m-am lasat pagubas ( 300 usd piesele si vreo 500 usd transportul). Intreb pentru ca eu am facut destule comenzi in USA pentru scule de pescuit iar transportul nu a fost ceva extraordinar de scump. Multumesc. In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: piese vitara usa Salut,preturile sunt convenabile in SUA, atat cele originale cat si cele de preparare a masinii, problema ramane insa transportul, pt sculele de pescuit nu ai platit mult pt ca sunt usoare si nici nu au un volum prea mare, daca te intereseaza un transport din SUA si...poate mai gasesti cativa doritori se poate rezolva la un pret bun,in container,coletul ajunge in Baia Mare,dar trebuie sa-mi spui aprox ce greutate va avea si pot sa-ti spun un pret.....ex: pt un kit complet calmini = 60 $, din cate stiu transport este in fiecare saptamana :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: piese vitara usa Multumesc SJ, este o varianta de luat in seama, transportul mi se pare OK. Deocamdata am comandat toate cele patru telescoape la Bilstein ( 886 ron) dar sigur o sa mai am cite ceva de luat si din USA plus ca mai am un prieten care are un X90 pe care ar vrea sa-l inalte putin. Apropo, Vitara si X90 se poate inalta doar din distantiere, bucsi fara a umbla la suspensie, conducte, cardan etc...? In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: piese vitara usa aloha, m-ar interesa si pe mine sa bag ceva piese in coletul (container) respectiv. Asa ca tine-ti cont si de mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: piese vitara usa Multumesc SJ, Apropo, Vitara si X90 se poate inalta doar din distantiere, bucsi fara a umbla la suspensie, conducte, cardan etc...? eu am facut asa pt +5 cm si e ok, trebuie insa sa reglezi convergenta pe fata. on topic: si eu sunt interesat sa aduc niste chestii de la calmini, deci ma bag daca se face ceva cu transportul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Octombrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: piese vitara usa eu am facut asa pt +5 cm si e ok, trebuie insa sa reglezi convergenta pe fata. Oricum trebuie sa reglez convergenta dar mai intii trebuie sa fac un reglaj la caseta de directie ca am putin joc. Exista acest kit de 5 cm pe undeva de cumparat? As fi interesat de 2 buc. On topic: incep sa se stringa doritori de piese americane :grin: , imi pare rau ca deja mi-am comandat telescoapele si le-am si platit ... In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate