Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 azi am tras o fuga pe munte....vreme a fost ciudata rau...soare nori...vant puternic....cand frig...cand cald....in rest bestia mecanica s-a descurcat bine..e adevarat ca nici nu prea a avut ce munci :ha: ca o paranteza la cab Diham am gasit multe lucruri bune pe care le-am crezut de mult uitate :h5 :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza Frumoasa zona,zi-mi te rog cum se ajunge la cabana Diham? L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza Simplu...cum treci podul la intrare in Predeal...faci stanga...spre Paraul rece....mergi vreo 6 km...si faci stanga pe un drum forestier....e si un marcaj turistic....pe urma tii drumul...pana la cab Diham Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza In stanga sunt 2 drumuri la distanta de 100 m unul de celalalt,primul coboara si cel de al doilea urca,ambele spre stanga.Care e cel bun? L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza cel care coboara fata de drumul asfaltat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza Ce fericire pentru cei aproape de munte... :h5 Una ,doua ...hop pe munte....va invidiez pentru faptul ca puteti sa evadati imediat.... Felicitari pentru iesire... :1 la cit mai multe si dupa ce imi iau 4x4 o sa apelez si eu la informatii privind zonele accesibile care merita vizitate :bannana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza cel care coboara fata de drumul asfaltat si fata de intersectia cu dn-ul, asta e primul sau al doilea? asta-i una. si a doua, cum e drumul? muddy sau piatra? multumesc tare mult! Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza Marius , mai suna-ma cand iesi, ca singur nu prea ma duc dar cu ".........." cu placere 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza drumul e in general cu piatra...dar se poate gasi si noroi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza Fain Marius - inca nu m-am obisnuit sa vad Zuku in loc de Patrolica in poze :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza lucru bun si noroiul asta...:) daca mai iesiti in directia aceea, dati si voi un anunt... Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza Mor cand vad ce peisaje au oamenii astia aproape de casa ... eu "fac" o ora ca sa ies din Bucuresti ... si merg 4 ore ca sa "dau" de un deal mai acatarii :ha: ... de aia sunt asa de "pantofar" :banana ... Sa va fie de bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza Au mai facut ceva la cabana diham? in sensul in care se poate obtine o cazare acolo...nu de alta dar m-ar tenta si pe mine o iesire prin zona(sau pe la padina, sau pe la zarnesti, sau oriunde mai departe de bucurestiul asta...) week-endul ce vine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza Este posibil ca in perioada 17-19 .10 sa fiu la Mitsubishi Adventure DAY ca spectator si sigur voi avea chef si de ceva plimbare...Daca nu e cu suparare cam ce trasee as putea ataca....cu jucaria mea(Mercedes w201) in zona Brasov-Zarnesti,pentru a trage niste aer curat in piept si a face si fotografii demne de a posta pe aici. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza La cab Diham am gasit o atmosfera pe care o credeam demult uitata...cazare se poate obtine...mai ales acum ca nu mai e sezon....depinde doar de tine.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: plimbare de dupa-amiaza multam mult. daca imi permite serviciul week-endul asta cred ca imi urc ''veverita'' un pic pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate