Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

plimbare de dupa-amiaza

Marius C alias Turagmes

Postări Recomandate

azi am tras o fuga pe munte....vreme a fost ciudata rau...soare nori...vant puternic....cand frig...cand cald....in rest bestia mecanica s-a descurcat bine..e adevarat ca nici nu prea a avut ce munci :ha:

ca o paranteza la cab Diham am gasit multe lucruri bune pe care le-am crezut de mult uitate :h5 :ypu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: plimbare de dupa-amiaza

Simplu...cum treci podul la intrare in Predeal...faci stanga...spre Paraul rece....mergi vreo 6 km...si faci stanga pe un drum forestier....e si un marcaj turistic....pe urma tii drumul...pana la cab Diham

Link spre comentariu

Ce fericire pentru cei aproape de munte... :h5

Una ,doua ...hop pe munte....va invidiez pentru faptul ca puteti sa evadati imediat....

Felicitari pentru iesire... :1 la cit mai multe si dupa ce imi iau 4x4 o sa apelez si eu la informatii privind zonele accesibile care merita vizitate :bannana

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

cel care coboara fata de drumul asfaltat

si fata de intersectia cu dn-ul, asta e primul sau al doilea? asta-i una. si a doua, cum e drumul? muddy sau piatra?

multumesc tare mult!

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

Fain Marius - inca nu m-am obisnuit sa vad Zuku in loc de Patrolica in poze :h5

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Vizitator koala

Mor cand vad ce peisaje au oamenii astia aproape de casa ... eu "fac" o ora ca sa ies din Bucuresti ... si merg 4 ore ca sa "dau" de un deal mai acatarii :ha: ... de aia sunt asa de "pantofar" :banana ...

Sa va fie de bine !

Link spre comentariu

Au mai facut ceva la cabana diham? in sensul in care se poate obtine o cazare acolo...nu de alta dar m-ar tenta si pe mine o iesire prin zona(sau pe la padina, sau pe la zarnesti, sau oriunde mai departe de bucurestiul asta...) week-endul ce vine

Link spre comentariu

Este posibil ca in perioada 17-19 .10 sa fiu la Mitsubishi Adventure DAY ca spectator si sigur voi avea chef si de ceva plimbare...Daca nu e cu suparare cam ce trasee as putea ataca....cu jucaria mea(Mercedes w201) in zona Brasov-Zarnesti,pentru a trage niste aer curat in piept si a face si fotografii demne de a posta pe aici.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare