sierrafery Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Salut, a umblat cumva cineva in ultima vreme prin zona? ...ma intereseaza daca bacul de la Igris mai functioneaza sau nu, daca da poate duce o masina de 3 tone si care-s preturile si programul de lucru...am sapat pe net dar ultimele informatii erau vechi si irelevante, eventual unde sa sun sa intreb daca stie cineva. Merci NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Re: Bacul de la Igris La ultima tentativa de acu vreo 2-3 ani nu mergea. De cind au dat drumul la podul de la Simpetru cred ca nici atit. Grig Daca te uiti cu gogu il vezi mergind in 2013 iar in 2014 e tras pe mal. Editat Iunie 28, 2016 de Ion_Bumbu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Re: Bacul de la Igris "Cumpa" se numeste. Am vazut trecand camionete de 3.5 t. Se pare ca inca merge. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Re: Bacul de la Igris Fery, o stire de azi de pe FB: https://www.facebook.com/politiadefrontiera/videos/1092920277420819/ #romaniapecontur: Am traversat Mureșul, pe frontiera dintre județele Arad si Timiș, cu un bac ecologic si economic, care folosește doar legile fizicii pentru a transporta mașinile de pe un mal pe altul. Localnicii din Igris ii spun "compa" si i-l folosesc de sute de ani. Apusul ne-a surprins pe malul Mureșului, așa că mâine dimineața vom posta filmul zilei a 7-a pe conturul României. O seară frumoasă! E si un video acolo... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2016 Re: Bacul de la Igris Merci, intre timp am gasit ceva ''bastinas'' din sampetru german si s-a confirmat ca merge:grin: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Re: Bacul de la Igris No , ce m-ai fentat ! Eu eram pe faza la tot ce inseamna bac la vremea asta ! Nu va crizati, eu l-am luat , ma uit pentru fiu-meu. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 (editat) Re: Bacul de la Igris Daca intereseaza pe cineva, e confirmat, functioneaza, a trecut omul cu Discovery 2 incarcat/echipat la vreo 3 tone fara probleme :grin: Editat August 9, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate