Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bacul de la Igris

sierrafery

Postări Recomandate

Salut, a umblat cumva cineva in ultima vreme prin zona? ...ma intereseaza daca bacul de la Igris mai functioneaza sau nu, daca da poate duce o masina de 3 tone si care-s preturile si programul de lucru...am sapat pe net dar ultimele informatii erau vechi si irelevante, eventual unde sa sun sa intreb daca stie cineva. Merci

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bacul de la Igris

La ultima tentativa de acu vreo 2-3 ani nu mergea.

De cind au dat drumul la podul de la Simpetru cred ca nici atit.

Grig

Daca te uiti cu gogu il vezi mergind in 2013 iar in 2014 e tras pe mal.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Fery, o stire de azi de pe FB:

https://www.facebook.com/politiadefrontiera/videos/1092920277420819/

#‎romaniapecontur‬: Am traversat Mureșul, pe frontiera dintre județele Arad si Timiș, cu un bac ecologic si economic, care folosește doar legile fizicii pentru a transporta mașinile de pe un mal pe altul. Localnicii din Igris ii spun "compa" si i-l folosesc de sute de ani. Apusul ne-a surprins pe malul Mureșului, așa că mâine dimineața vom posta filmul zilei a 7-a pe conturul României. O seară frumoasă!

E si un video acolo...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Merci, intre timp am gasit ceva ''bastinas'' din sampetru german si s-a confirmat ca merge:grin:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

No , ce m-ai fentat ! Eu eram pe faza la tot ce inseamna bac la vremea asta ! Nu va crizati, eu l-am luat , ma uit pentru fiu-meu.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Daca intereseaza pe cineva, e confirmat, functioneaza, a trecut omul cu Discovery 2 incarcat/echipat la vreo 3 tone fara probleme :grin:

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare