octavian.radu Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Salut, Am achizitionat in iarna o Feroza din 97', toate bune si frumoase pana acum doua saptamani cand s-au intamplat urmatoarele: Pregatit de plimbare (am verificat nivelul uleiul si a apei), am pus bagajele in masina, prietena si catelul am purces spre Lacul Vulturilor. Toate bune si frumoase pana in frumosul oras Radmnicul Sarat in care, la un semafor, nu il mai vedeam pe cel din spate de fum, apa a inceput sa fiarba ... am oprit masina am asteptat sa se raceasca, dupa am vazut ca nu mai am apa in radiator la nivel si nici in borcan, cosmar! Am completat cu apa distilata si incet in incet am ajuns acasa. As vrea sa va intreb daca stiti un mecanic bun de Daihatsu care sa cunoasca despre ce este vorba, nu as vrea sa apelez la "meseriasii" pe care ii stiu eu pentru o eventuala reparatie a motorului. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Re: Problema motor Feroza ce culoare avea fumul? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octavian.radu Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Re: Problema motor Feroza Salut, Fumul era alb, am verificat daca mi-a bagat apa in baie dar nu s.a intamplat asta. Nivelul la ulei a scazut ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Re: Problema motor Feroza I-ai dat viteza? Sunt curios cat a costat masina si de unde ai luat-o altceva nu mai spun ma abtin. Feroza are un motor destul de bun daca este intretinut corect, ce spui tu acolo suna a garnitura de chiulasa arsa sau segmenti uzati.Ori una ori alta tot trebuie desfacut motorul sau mai bine nu te mai complici si iei alt motor. Pe drum la intoarcere a mai scazut apa? Cand ai plecat aveai apa suficienta in instalatie? La Feroza nu verifici apa in vasul de expansiune, cel mai bine te uiti in radiator dar cand este motorul rece, ca sa iti dai seama daca este ok strangi cu mana furtunul de sus. A mea a mers si cu radiatorul spart doar ca aveam grija sa completez. Bafta si bine ai venit o sa apara si alte bube sunt masini vechi :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morbidex Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Re: Problema motor Feroza Salutare La mine in zona avem la gramada Feroza, de la Samurai am ajuns si eu la Feroza. E o masina foarte buna raport pret calitate, la slabiciuniule as mentiona garnitura de chiuloasa si radiator infundat. La tine poate sa fie amandoua. Eu am patit, am reconditionat motorul complet. Eu iti zic daca ai desfacut o parte, mai bine sa verifici si restul. Daca nu se aprinde indicatorul de ulei atunci schimba garnitura de chiuloasa si schimba simeringurile de la supape. Radiatorul sa speli, de aia incalzeste tare, poate ca e infundat, apa se circula numai pe o parte, cand esti in miscare nu se observa, numai daca stai si ai motor incalzit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octavian.radu Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 Re: Problema motor Feroza Cu ce imi recomanzi sa il spal, am citit o gramada de topicuri, ba cu detratant ba cu solutie speciala ... tu cu ce l-ai spalat? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morbidex Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Re: Problema motor Feroza Sincer noi avem un meserias care se ocupa cu radiatoare, se desface el . Poti sa incerci si cu apa la inalta presiune, poate ca scoate. Ca detergenti, solutii, n-as recomanda nimic, sunt cauri cand dizolva si aia pe care n-ar trebui. La mine n-am avut astfel de cazuri, am noroc macar la radiator, dar sunt situatii cand partea de fata a radiatorului e plin cu noroi si murdarie, nu mai intra aer necesar si iarasi fiarba motorul. aia poti sa verifici daca demontezi grila. Am avut si eu astfel de fum, dar atunci a aprins si indicatorul de ulei, am avut segment rupt + simeringuri supape duse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate