Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 daca proiectoarele se aprind cu impreuna cu faza mare....problem....organele de control nu tolereaza asa ceva....daca ai comutator separat ptr ele...ai mari sanse ca organul sa inchida ochii...daca nu....nu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: Surpriza ! Si eu stiu acelasi lucru, ca priectoarele trebuie sa aiba comanda [ buton ] dedicata ... cum ar veni, sa poti invoca scuza : "Domle, uite-te ca sunt "pe buton", le aprind doar in padure !" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: Surpriza ! daca proiectoarele se aprind cu impreuna cu faza mare....problem....organele de control nu tolereaza asa ceva....daca ai comutator separat ptr ele...ai mari sanse ca organul sa inchida ochii...daca nu....nu :grin: Se aprind separat . Am doua intrerupatoare, unul ptr.proiectoarele montate pe bara si unul ptr. cele de pe portbagaj. Acum, dupa ce am montat xenonul, ma intreb cat de "legal" este el fara sistemul de auto-leveling. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: Surpriza ! Cu proiectoarele pe comanda separata : OK ! Cu xenoanele : ... pai, e foarte legal :banana ... le spui politistilor ca sunt becuri Philips, din targ de la Vitan :ha: ... ia mai da-i 'reaku ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: Surpriza ! Si daca vede ca scrie Philips si nu Filips ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: Surpriza ! Le spui ca-s facute pe vapor ... niste "facaturi" :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: Surpriza ! Din comoditate intreb unde scrie , oficial, cum e cu xenonul ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate