Max Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Tocmai am finalizat montarea unui troliu pe un Pajero, 3.5L, modelul cu aripi umflate. Spre surprinderea mea, lucrarea nu a fost atat de usoara cum as fi crezut. Intai a fost proiectarea placii de troliu care ne-a dat niste batai de cap deoarece masina are un radiator de racire a uleiului din cutia automata, radiator pozitionat chiar in mijloc/jos. Am reusit sa gasim pozitia optima pana la urma. A doua bataie de cap a fost pozitionarea cutiei releelor de troliu, cutie mare tip vechi cu doua relee cillindrice si modul wireless). Am incercat diverse pozitii ca sa fie cat mai ascunsa dar nu am reusit asa ca am montat-o pe verticala chiar deasupra barii cu un decupaj minim din bara. Am pus si cabluri de putere mai lungi. A trebuit sa tinem cont si de bullbarul de inox de pe masina. Pana la urma, dupa 3 zile de lucru, am gasit solutiile optime astfel ca lucrarea sa fie si solida dar si discreta. [ATTACH=CONFIG]266129[/ATTACH] Editat Iunie 29, 2016 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate