vladhaliga Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Va salut, Cum nu am gasit pe cineva sa-mi dea sa probez 4 anvelope+jante la dimensiunile care le doresc eu......va solicit cateva pareri...mai ales poate sunt useri care imi pot spune din propria experienta. Detin un Pajero 2.5 TD, raport 4.875. In momentul de fata am Cross-country(B&P Pneuss) 31x10.5xr15 si as vrea sa trec pe ceva mai mare si profil simex(profilul ar fi principalul si am zis daca tot schimb....poate pun si ceva mai mare). Am gasit o varianta de INSA Turbo Special Track 265/75/r16(echivalentul la 32....dar resapat banuiesc 33) la un pret destul de bun vs. un Silverstone 33 pe r15. Resapat pe 15 nu e mai mare de 31x10.5 si ma gandesc sa trec pe 16..oricum balonul e destul de mare. Ce ma interseaza...cum se comporta masina cu anvelope mai mari de 31? Daca are putere motorul si daca tin planetarele de 2.5 td? Plus...oricare alte pareri/sugestii sunt bine venite. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate