cantenbury Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Voiam sa va intreb in ce fel reglati directia dupa ce schimbati capete de bara, pivoti, levier comanda directie la Daihatsu Rocky, Feroza. Eu am schimbat levier comanda directie la Rocky si mi se pare ca "agata" la drum intins. Plus ca nu sta nici volanul drept. Am fost la un atelier unde fac directie si mi-au zis ca e prea veche masina si n-au in program valorile pentru reglare unghi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Iulie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2016 Re: Unghi directie Am reusit sa fac directia, dar foarte greu pentru ca erau intepenite capetele de bara. Au fost incalzite si dupa aceea pe banc au putut fi desfacute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Re: Unghi directie Prin incalzire nu s-au distrus articulatiile? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Iulie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2016 Re: Unghi directie Nu s-au distrus pentru ca au incalzit cu o lampa micuta si au lucrat cu grija. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate