Vizitator adi torpan Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Hmmm.... initial vroiam sa va povestesc multe despre lumea enduro-adventure... de la Europa de la Atlantic la Alpi, de minunata noastra tara... drumuri forestiere de munte, focuri de tabara, tovarasi de calatorie.. , insa cred ca niste poze spun mult mai multe decat pot descrie eu in cateva cuvinte . Cert este faptul ca foarte multe locuri pot fi atinse si cu un 4*4 si asta ar trebui sa fie de ajuns. Cel putin in ceea ce ma priveste am de gand sa continui inclusiv pe 4 roti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Despre Enduro -Adventure si din tara..... locuri accesibile pentru 4*4.... :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Despre Enduro -Adventure din tara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Despre Enduro -Adventure din tara... daca nu v-am plictisit va mai "povestesc" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Despre Enduro -Adventure Faine poze. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Despre Enduro -Adventure :1 Motoare pe zapada :grin: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Despre Enduro -Adventure bata-te norocu!!!da tu chiar ai innebunit la cap?cu motoru ala si cu gumele alea pe zapada.sau era remorca cu 2 metri mai incolo ,l-ai dat jos si ai bagat o poza!! :ha: glumesc!ca eu cu motor nou de cross si gume noi nu pot sa fac 1 metru pe un drum ca ala.numai cu gume cu cuie.te felicit pentru ce faci si pe unde te plimbi.ne-am intalnit pe Transalpina azi vara.sunt din Medias.am un dakar alb.la var vin cu voi daca ma luati!ca nu prea am cu cine sa ma dau!!!vorbim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Despre Enduro -Adventure Esti binevenit oricand ! Tin minte cand ne-am intalnit. Sa ne vedem pe munte! Pe 2 sau 4 roti ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Despre Enduro -Adventure Foarte frumoase pozele. Dupa cum vorbeati ar fi frumos sa organizam o iesire a clubului , in conditii de plimabare pe Transalpina. Ce caracteristici are motorul BMW-ului ? Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Despre Enduro -Adventure stimate domn tot respectul! bravos! :1 Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Despre Enduro -Adventure Foarte frumoase pozele. Dupa cum vorbeati ar fi frumos sa organizam o iesire a clubului , in conditii de plimabare pe Transalpina. Ce caracteristici are motorul BMW-ului ? Numai bine. este un monocilindru de 650 cmc... cai nu ii stiu. dar sunt motoare rotax, foarte reusite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Despre Enduro -Adventure Foarte frumoase pozele. Dupa cum vorbeati ar fi frumos sa organizam o iesire a clubului , in conditii de plimabare pe Transalpina. Ce caracteristici are motorul BMW-ului ? Numai bine. Monocilindru, 650 cmc, 51 cp, standard, motorul meu l-am preparat pentru ture montane(pachet Dakar plus altele), insa cu cateva modificari (gen pinioane de fuga), am facut si cateva ture prin Europa, inclusiv turul ei pe motor.... pana la Gibraltar. Motor de licenta Rotax (Austria), insa facut de BMW.(la generatia anterioara e motor Rotax). Ca fiabilitate.... peste 62000 de kilometrii fara nici o defectiune tehnica(in 2 sezoane), si mai merg si anu asta cu el ! Il recomand pentru ture montane stil raid.... fara ezitare ! Urmatorul va fi tot acelasi model, doar mai nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Despre Enduro -Adventure putin greoi,e drept,dar daca sti sa te dai,te duci pe aproape oriunde si cu 2 persoane si bagaje(la plimbari ma refer,prin munti,etc.dar nu offroad!e un motor bun si fiabil,bun pentru softenduro.il ridici mai greu intr-o roata,nu are el mare power,dar te duce departe.fara frica sa ramai prin munti sa te pape lupii.te aduce acasa Garantat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Despre Enduro -Adventure foarte frumos la ture on off. Am adunat mai multe poze de cand bagam si eu ture de-astea si le-am pus aici http://picasaweb.google.com/ionut73/PozeMotoAdventure# Sper ca in cativa ani sa am mai mult timp si sa reiau turele. O sa caut un KTM LC4 adventure, o Honda XR sau o Yamaha TTR si o sa ma distrez tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Despre Enduro -Adventure Un pictorial facut de un amic... e un wk-end de tura pe motor. Cam asta e specific enduro-adventure.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Despre Enduro -Adventure si....?! anu asta nimic? poate la anu din nou la bmw mountain days?! jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate