Sicilianu Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Buna ziua, Vreau sa imi achizitionez un vitara 3 usi softtop. Stie cineva ce varianta si din ce an sa imi iau? care sunt anii in care s-au produs cele mai bune vitare? Cred ca m-ar interesa motorul 1.6 8v. am inteles ca e mai fiabil decat cel cu 16v, consum mai mic si cuplu mai mare la turatii joase. Cu alte cuvinte care e cea mai buna versiune de la vitara? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Re: Versiuni Vitara Cu alte cuvinte care e cea mai buna versiune de la vitara? :) Aia neruginita. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Re: Versiuni Vitara Vorba lui @minitehnicus, o iei pe aia care e mai zdravana la tabla si care merge cel mai bine, defapt pe aia in care e mai liniste :grin: Una adusa de pe dincolo, ne rulata prin tara ar fi ideal. PS: Eu zic ca ar fi mai ok una cu metal top... lipsa praf, nu te trage curentul, nu se rup fermoarele etc... Eu mi-am dorit una metal top dar n-am avut ocazia sa pun mana pe un exemplar :h5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 (editat) Re: Versiuni Vitara Salutare Orice versiune iei (8v sau 16v) musai - ridicata pe cric si verificat bine pe dedesupt sa vezi sasiu si caroserie, mai ales jumatatea din spate. Sasiul verificat cu surubelnita, nu doar privit. Daca ai nevoie de o lucrare de tinichigerie mai serioasa poate sa coste cat masina - verifica 4x4 undeva pe un camp ca sa vezi ce si cum trozneste sau nu. Vezi si acul de temperatura la o urcare mai grea - verifica pe unde ce curge din motor si transmisie - ce verifici in general la masina Masini faine dar tabla e foarte biodegradabila. Bafta Editat Iulie 7, 2016 de ERR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Iulie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2016 Re: Versiuni Vitara M-am tot uitat si gandit... Parca as vrea o vitara in 5 usi, e mult mai spatioasa, daca sunt mai multe persoane nu tot trebuie sa tragi scaunul, si e mai lunga cu 400 mm deci nu mult ca sa fie greu cu parcarea in oras. Ce ziceti se merita? Ultimele variante care ma intereseaza ar fi: Vitara 1.6 16v 5 usi Vitara 1.6 8v 3 usi (nu cred ca este in 5 usi) Pareri va rog... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Re: Versiuni Vitara Intreaba-te pe tine ce vrei de la masina. Depinde ce vrei sa faci cu ea. Nu poti face cu un lwb ce face un swb si invers. Motor mic vs motor mare, avantaje si dezavantaje. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Iulie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2016 Re: Versiuni Vitara la cel de 5 usi vreau sa ii pun troliu si body lifting 5 cm, roti mari. Va fi singura mea masina, deci si oras si off road, un off road nici prea exagerat, dar nici molcut :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Iulie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2016 Re: Versiuni Vitara eu am un atv, il bag si pana la jumatate in apa sau namol, nu voi face asa ceva cu vitara, dar nici sa ma lase cand sunt gropi cu namol si santuri. Uite cam asa ceva m-as duce si eu, nu foarte exagerat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate