Rafy Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Patrolul meu y60 2.8 td swb prezintă o problema la ceasurile de bord: -indicatorul de motorina sta blocat pe poziția full (chiar puțin mai ridicat de full) -turometrul nu funcționează (are perioade de 1-2 minute cand indica bine apoi cade pe 0 si rămâne asa ) Cum as putea remedia defecțiunea ? Mulțumesc ! Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Re: Defecțiune ceasuri de bord la turometru verifică firul care iese din alternator la sonda de combustibil cel mai probabil va trebui să cauți alta... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Re: Defecțiune ceasuri de bord Nu te lua dupa Dacu, ca te invata la prostii ;) senzorul de turometru e plasat in spatele fuliei pompei de injectie. Intr-o prima faza poti verifica conexiunea in mufa in care se conecteaza, undeva deasupra pompei de injectie, altfel , il poti inlocui, la SH e undeva in jur de 200-250 lei . pt indicatorul de motorina , e un pic mai complicat. Eu as incepe prin a desface capacul de pe podeaua spate , pt a ajunge la litrometru. Poate fi de acolo, poate fi de la cablajul masinii, poate fi chiar din tabloul de bord... trebuie sa le iei pe rand. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Re: Defecțiune ceasuri de bord sau daca niciuna din variantele de mai sus nu e buna :) verific daca mai am eu ceasurile si daca le mai am ma suni si ti le trimit, nu garantez ca le mai am dar verific :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Iulie 12, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2016 Re: Defecțiune ceasuri de bord Problema turometrului e rezolvată. Am achiziționat alte ceasuri de bord din dezmembrări. Mulțumesc @karlokow dar cand primisesem mesajul tău ceasurile erau deja comandate. Acum ca am montat ceasurile noi , indicatorul la motorina s-a ridicat peste full si rămâne înțepenit acolo. Daca scot toate mufele din indicatoare , indicatorul rămâne tot blocat pe poziția full. (Peste full) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate